Fremtidens sundhedsvæsen skal fortsat udvikles sammen med ChangeGroup

Regionerne skal til at nytænke og udvikle det samlede sundhedsvæsen, og det bliver med ChangeGroup ved deres side. Regionerne bestående af Sjælland, Syddanmark, Hovedstaden, Midtjylland og Nordjylland har nemlig endnu engang valgt ChangeGroup som partner inden for managementkonsulentydelser, samt projektledelse og udbudsbistand.

Hos ChangeGroup er vi stolte af, at vi endnu engang kan fortsætte vores arbejde i det danske sundhedslandskab, da Regionerne har tildelt ChangeGroup en 3-årig rammeaftale om rådgivning inden for ydelsesområderne managementkonsulent-ydelser, projektledelse og udbudsbistand. Vi takker for tilliden, og vi ser frem til at fortsætte med at løse kerneopgaver inden for vores grund-DNA – hvor IT, digitalisering og projekter møder mennesker, adfærd og forandringer.

“I Changegroup er vi stolte af at Regionerne har vist os tillid til forsat samarbejde. Vi ser frem til, at vi sammen kan løse de opgaver og forandringer, der er knyttet til den nødvendige teknologiske udvikling og digitaliseringen i sundhedsvæsnet, og dermed bidrage til at løse den store udfordring med mangel på arbejdskraft. Vores konsulenter kan med indsigt og kompetence bidrage til det afgørende gearskifte og få frigjort den tid og arbejdskraft i sundhedsvæsenet, som er en kæmpe og helt nødvendig opgave”, Henrik Hajslund, Senior rådgiver hos ChangeGroup

 

Projekter, digitalisering og mennesker, udgør grundstammen i vores DNA

Siden 1995 har vores IT- og forretningskonsulenter været engageret i at løse opgaver i det danske sundhedsvæsen og offentlige organisationer med udbud, projekteksekvering og digitale forandringer. Rammeaftalen inden for management consulting, rådgivning og projektledelse er en anerkendelse af vores erfaring med at skabe værdi og forandringer samt vores fokus på at arbejde som ét team sammen med vores kunder og konsulenter.

Vi ser frem til, at vi sammen kan løse de opgaver og forandringer, der er knyttet til den nødvendige teknologiske udvikling og digitaliseringen i sundhedsvæsnet

Henrik Hajslund, Senior rådgiver hos ChangeGroup

I rammeaftalen skal ChangeGroups team af konsulenter blandt andet hjælpe sundhedsvæsnet med: Managementkonsulentydelser

  • Strategi- og organisationsudvikling
  • Businesscases og gevinstrealisering
  • Økonomistyring
  • Analyser
  • Intern audit

Projektledelse og udbudsbistand

  • Projektledelse og udbudsbistand
  • Programledelse
  • PMO/APMO
  • Agil opgavegennemførelse
  • Testledelse og automatiseret test
Henrik Hajslund
Vil du vide mere om hvordan Henrik og hans team kan hjælpe dig?

Henrik Hajslund