bliv freelancekonsulent freelancer konsulent projektleder selvstændig

Karriere som freelancekonsulent

Bliv en del af vores freelancefamilie

Siden 1995 har vi samlet frie IT-konsulenter, der løser udfordringer med digitale forandringer i danske virksomheder og institutioner. Hos ChangeGroup bliver du en del af et team, der hele tiden hjælper og inspirerer hinanden. Uanset om vi holder et netværksmøde, gennemfører et kursus eller er midt i et projektforløb, så prioriterer vi at blive klogere i fællesskab.

Freelancekonsulent

Ét samlet team

I ChangeGroup prioriterer vi nære relationer, og vi ser vores kunder, rådgivere og IT-konsulenter som ét stort team, som hjælper og inspirerer hinanden. For at vi kan leve os ind i kundernes forretning og kultur, så er ydmyghed, passion og menneskekendskab essentielle konsulentegenskaber. Derfor bruger vi energi på at lære dig at kende og på at opbygge en stærk holdånd, så vi sammen kan opnå de bedste resultater i fællesskab.

Bliv freelancekonsulent hos os

Indsigt i forandring er afgørende, når vi rådgiver, underviser, implementerer komplekse tekniske løsninger eller leder store digitaliseringsprojekter. Uanset om du er freelance projektleder, freelance forandringsleder, freelance forretningsanalytiker eller freelance enterprisearkitekt, er din faglige konsulenterfaring afgørende, når vi sammen skaber succesfulde forandringer hos kunderne.

Hvorfor skal du arbejde sammen med os?

Fordi du vil arbejde for Danmarks største virksomheder. Fordi du vil ses som menneske og ikke som et CV. Fordi du er blandt de dygtigste inden for dit felt. Og fordi du er lige så opsat som os på, at det her bliver begyndelsen på et langt og tæt samarbejde. Hvis du ikke allerede kender os, så er vi et konsulenthus, der håndplukker selvstændige freelance konsulenter til at løse komplekse IT-projekter. Vi har i 30 år sat rammerne for det gode partnerskab ved at være tydelige, strukturerede og strømlinede i alle dele af rejsen – fra onboarding, opgave-match til opgaveløsning.

Bliv en del af et inspirerende fællesskab

Vi er tæt på vores konsulenter – og det er helt bevidst. For det betyder, at vi kan lære dig at kende, ikke bare overfladisk, men fra inderst til yderst. Først da kan vi finde de projekter, der passer præcis til dig.

Du er med til at udvikle kunderne … og dig selv

I det hele taget har vi fokus på at gøre dig endnu dygtigere. Derfor tager vi også straks fat i dig, når vi får en god idé til at rykke kundernes forretning. Rådgivning er også en del af vores service.

Vi søger lige nu freelancekonsulenter

Rekrutteringsteamet

Katrine Krogbeck

Katrine Krogbeck

HR- og rekrutteringschef
kk@changegroup.dk
+45 3026 8316
LinkedIn
Catrine Caspersen

Catrine Caspersen

Rekrutteringsspecialist
cc@changegroup.dk
+45 2989 3481
LinkedIn
Helle Færch

Helle Færch

Rekrutteringsspecialist
hf@changegroup.dk
+45 5383 9080
LinkedIn
Michella Lund Christensen

Michella Lund Christensen

Rekrutteringsspecialist
mlc@changegroup.dk
+45 6060 3645
LinkedIn
Fie Lehman Larsen

Fie Lehman Larsen

Rekrutteringsspecialist
fl@changegroup.dk
+45 4162 6190
LinkedIn

Kom i gang med din konsulentkarriere hos ChangeGroup

Bliv inspireret