adfærdsleder

Forandringsledelse

Webinar: Adfærdsledelse i det offentlige

På dette webinar har vi fokus på, hvordan du kan få mere ud af dine forandringer. Sammen med Henrik Dresbøll kigger vi nærmere på, hvordan du løser morgendagens udfordringer i det offentlige ved at fokusere på adfærdsledelse, prøve- og mikrohandlinger.

Den 28. april får du konkret viden om, hvordan du gennem prøve- og mikrohandlinger operationelt kan arbejde med adfærdsledelse. Du får inspiration til, hvordan du sætter adfærden først og kan komme i mål med implementeringen af ny teknologi, nye systemer og nye processer.

Henrik kommer blandt andet ind på, hvordan du bruger adfærdsledelse, som en metode til udvikling af prøvehandlinger. Med afsæt i sin bog ’Få det til at ske’ om adfærdsledelse, præsenterer Henrik et simpelt system til at initiere adfærdsændring og gøre vejen fra intention til handling kortere.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

28. april 2022
Kl. 10:00 - 11:00

Tilmeld
Ralf Jonathan Hollander
Vil du vide mere?

Ralf Jonathan Hollander

+45 3116 7308
rjh@changegroup.dk

Praktisk information

Dato & tid

28. april 2022

10:00-11:00

Webinar

Du kan være med på Zoom eller vores livestream på YouTube. Du modtager mere info om dette efter tilmelding.

Oplæg

Oplægget holdes på dansk.

I dette webinar får du:

  • Redskaber til at skabe gode vaner
  • Indsigt i, hvorfor du og andre agerer, som I gør
  • Kendskab til, hvordan du udvikler adfærdsdesign, som kan få de ønskede forandringer til at ske i din specifikke kontekst
  • Hjælp til at planlægge og anvende en velvalgt implementeringsstrategi til den forandring, som du ønsker at indføre

Hvorfor er det interessant?

Implementering af både store og små forandringer er et uomgængeligt vilkår i både offentlige og private organisationer, og ledere bærer et stort ansvar for implementeringen. Men kigger man på succesraten af implementeringer af forandringer i organisationer, så er den nedslående kendsgerning, at virksomheder
kun lykkes med 30 % af gangene. En væsentlig årsag til, at mange implementeringsforsøg slår fejl er, at organisationens ”hoved, hjerte og fødder” ikke formår at arbejde sammen omkring dét at få forandringerne til at slå igennem i både beslutninger og handlinger.

For at sikre at lige netop din organisation lykkes med implementeringen af nye initiativer, så gælder det om at sætte adfærd først. Vi mennesker er vanedyr, og derfor kan forandring opleves som noget ubehageligt og utrygt. Det skyldes mange forhold som for eksempel tab af kontrol, modstand mod forandring, eller at hjernen nu skal bruge energi på noget nyt. Med en dybere indsigt i egen og ansattes adfærd og handlemønstre, så har du mulighed for at designe optimale forudsætninger for at få mere læring, bedre ledelse og mere samarbejde i handling og ikke blot i ord og teori. Kort sagt kan du få dét til at ske, som du ønsker skal ske ved at gøre den ønskede og optimale adfærd lettere at udføre i organisationen.

adfærdsleder

Om oplægsholder

Henrik Dresbøll

Cand.mag. i Cognitive Semiotics og direktør i WElearn

Henrik Dresbøll er cand.mag. i Cognitive Semiotics, medstifter af det første adfærdsbureau i Danmark og ejer og direktør i det kreative adfærdsbureau WElearn, som arbejder med adfærdsindsigt med henblik på at forbedre hverdagen for flest mulige mennesker, så de bliver lykkeligere, dygtigere og rigere. Henrik Dresbøll er en travl foredragsholder med 40-50 foredrag om adfærd om året. Han er ydereligere forfatter til bogen ’Få det til at ske’ om adfærdsledelse som udkom i 2020.