Kurser

Change management: Prosci ADKAR® certificering i forandringsledelse for ChangeGroup konsulenter

Hvert år søsætter danske virksomheder en lang række forretningskritiske forandringsprojekter, der påvirker og involverer måden hvorpå deres medarbejdere arbejder. Den hurtige teknologiske udvikling gør samtidig, at forandringerne skal ske langt hurtigere end før. Det øger behovet for kompetencer inden for eksekvering af change management for, at sikre, at projekterne skaber værdi og bliver en succes.

Bliv Prosci ADKAR® certificeret i forandringsledelse sammen med ChangeGroup og få værktøjskassen til at arbejde struktureret med forandringsledelse. Bemærk at dette kursus i change management kun er for ChangeGroups rådgivere og konsulenter.

Pris

Kr. 18.900,-

Tid

Kl. 08:30 - 17:00

Tilmelding er bindende, pris ekskl. moms.

Tilmeld
Hør mere om kurset i forandringsledelse og change management

Claus Løfberg Jørgensen

Praktisk information

Sted

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Undervisning

Vær opmærksom på at der skal påregnes forberedelsestid i form af læsning og projektforberedelse svarende til 5-6 timer inden kurset afholdes. Materialer bliver fremsendt når betaling er modtaget. Al undervisningsmateriale er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen

Kurset afsluttes med eksamen og certificering på den sidste kursusdag.

Om kurset i forandringsledelse (change management Prosci ADKAR®)

ChangeGroup sætter derfor fokus på forandringsledelse som disciplin og inviterer til et spændende tre dages kursus og certificering i change management. På kurset får du kompetencerne til at arbejde struktureret med forandringsledelse. Kurset er for ChangeGroups konsulenter. 50 ChangeGroup konsulenter har allerede været igennem kurset og er blevet certificeret i change management.

Hvorfor er forandringsledelse vigtig?

En effektiv indsats indenfor change management øger chancen for succesfuld projektgennemførelse ganske betragteligt. De virksomheder der formår at arbejde effektivt med change management er bedre til at realisere projektmål; har bedre styr på tidsplanen; og holder sig inden for budgettet. Læs mere om fordelene ved kurset i change management herunder.

Fordele

Strategi for implementering
Med udgangspunkt i kundens behov skaber du en strategi for implementering af projektet, som kan udføres i praksis og præsenteres til styregruppen eller ledelsen.

Konkrete planer for forandringen
Du udarbejder konkrete planer for implementering af projektet og skaber et solidt fundament og en struktureret tilgang til en succesfuld implementering.

Øget gevinstrealisering gennem struktureret og effektiv forandringsledelse
Du får effektive og brugbare værktøjer og skabeloner til at håndtere implementering af projektet og kommende forandringer, herunder Best Practice Rapport, change management værktøjskasse og adgang til online værktøjer.

Relaterede kurser