Talenttest

Kender du dine talenter og udnytter du dem?

Nu har du mulighed for at investere i dig selv. Tag en TalentTest og lær dine talenter at kende. Undersøgelser viser, at i de opgaver hvor du bruger dine top-talenter leverer du 2-3 gange så meget output sammenlignet med dine middel-talenter. Samtidig er det energigivende og sjovt at bruge dine top-talenter, idet du performer og samtidig laver færre fejl. Hos ChangeGroup kan Katrine, Helle, Fie, Michella og Catrine i rekruttering hjælpe dig med TalentTesten. Du kan læse mere om hvordan ChangeGroup selv bruger TalentTest internt her.

Pris

Kr. 2.000,-

Prisen er ekskl. moms

Tilmeld
Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Hvem har glæde af en test?

Alle som ønsker større indsigt og forståelse af sin unikke og personlige talentsammensætning og det potentiale den rummer. Din talentsammensætning afspejler dine kognitive evner, mønstre og måder du reagerer på. Du får rangordnet dine 34 talenter efter styrke, så det er tydeligt hvad der er top-talenter og non-talenter. Teorien foreskriver at det er energigivende og sjovt at arbejde med sine top-talenter, man laver langt færre fejl og arbejder hurtigere og mere effektivt. Omvendt hvis dine arbejdsopgaver fordrer at du skal bruge dine non-talenter, bliver du drænet for energi, laver fejl og er mindre produktiv.

Er du mellem opgaver eller job, kan testen anvendes til at italesætte og forstå din talentsammensætning, som er nyttig viden i dit videre erhvervsforløb. Særligt hvis du er i en ”hvad skal jeg nu” situation, kan testens tilbagemelding hjælpe med at identificere dette. Det kan være svar på hvad – og måske hvorfor – du skal (eller ikke skal) noget nyt. Du får øget indsigt i dig selv, og hjælper til egen personlig udvikling.

Hvad er en TalentTest og hvad koster et forløb?

TalentTesten er en psykometrisk test som er udviklet på baggrund af forskning inden for positiv psykologi. Testen består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre.
Når du har gennemført TalentTesten, får du tilsendt en ca. 20 sider lang rapport hvorefter der følger en telefonisk feed-back og gennemgang af rapporten som typisk varer 1-1.5 time.

Forløbet koster inklusiv TalentTest, rapport og tilbagemelding DKK 2.000 eks moms.

Talent

Eksempel på profil

Denne graf repræsenterer testens motor, og den er et af de vigtigste elementer i den rapport, som genereres til dig, efter du har færdiggjort TalentTesten. Det er en oversigt over de 34 talenter rangordnet efter deres styrke i relation til hinanden. Talenter afspejler kognitive evner, mønstre og måder, som mennesker reagerer på.

Rekrut(1100 x 500 px)

Tag en TalentTest og få tilbagemelding fra Katrine, Helle, Michella eller Catrine

Katrine, Helle, Michella, Fie og Catrine er alle certificerede i TalentTest værktøjet. Nu har du mulighed for at investere i dig selv og gennemgå et TalentTest forløb og lære dine talenter at kende.