Bæredygtighed

Webinar: Organiser dine bæredygtighedsprojekter med et SMO

81% af virksomheder er i tvivl om, hvordan de etablerer roller, ansvar og organisering, der kan hjælpe til at imødekomme de nye ESG-krav.*Børsen Bæredygtig Summit 2023

Et Sustainability Management Office (SMO) kan hjælpe din virksomhed med at sikre en effektiv eksekvering af bæredygtighed på tværs af organisationen. Gå ikke glip af vores næste webinar, hvor du får en introduktion til vores koncept Sustainability Management Office (SMO), som gør din virksomhed i stand til at træffe bevidste beslutninger samt opbygge den rette struktur og kompetencer for bæredygtighedsprojekterne.

Tilmeld dig webinaret nederst på siden.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

4. april 2024
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld
Henrik Hajslund
Vil du vide mere?

Henrik Hajslund

Information

Dato og tidspunkt:

4. april

kl. 08.30-09.30

Sted:

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst her på siden

Hvorfor er dette interessant?

Bæredygtighedsrapportering er noget alle virksomheder skal forholde sig til, og er blandt andet drevet af EU-lovgivning. Derfor er det fordelagtigt at forankre bæredygtighed i sin portefølje- og projektstyring. På webinaret får du inspiration til at kunne prioritere mellem de mange nødvendige initiativer. Dette sikrer den balancerede indsats, for at dække den samlede bæredygtighedsagenda.

Vores koncept Sustainability Management Office (SMO) er et resultat af 25 års praktisk erfaring med forandringsledelse samt projekt- og programledelse. Konceptet er skræddersyet til at understøtte bæredygtighed som tværgående fokus. Organisering og struktur for bæredygtighedsprojekter er afgørende for at kunne håndtere og imødekomme fremtidens forventninger og lovkrav.

 

Hvad får du ud af at deltage i webinaret?

  • Viden om organisering og struktur for bæredygtighedsprojekter
  • Inspiration til bedre beslutningstagen og prioritering af bæredygtighedsinitiativer
  • Forståelse for hvordan bærdygtighedsprojekter forankres i organisationen
  • Ideer til hvordan bæredygtighedsmål kobles til den overordnede strategi

 

Henrik Hajslund, Rådgiver i Sustainability Management Office

Oplægsholder

Henrik Hajslund

Senior rådgiver, ChangeGroup

ChangeGroups senior rådgiver Henrik Hajslund har brugt sine erfaringer fra PMO’ets struktur til at skabe en organisering af bæredygtighed, herunder udviklingen af konceptet Sustainability Mangement Office (SMO). Formålet er at integrere bæredygtighed i organisationens forretningsstrategi, drift og beslutningstagning, og samtidigt forvandle organisationen til at blive mere ansvarlig over for miljøet, samfundet og økonomien. Et SMO vil ikke kun bidrage til organisationens bæredygtighed, men kan også forbedre dens konkurrenceevne og omdømme.