Kurser

Bliv klædt på til NIS2 med PECBs Foundation-kursus (september 2024)

I samarbejde med Frontdoor Security kan vi nu udbyde PECBs NIS2 Foundation-kursus. Kurset giver dig en introduktion til NIS2-direktivet med det formål at hjælpe din organisation med at styrke jeres cybersikkerhed. NIS2-lovgivningen spiller en central rolle i at styrke cybersikkerheden inden for kritiske infrastruktursektorer herunder energi, transport, sundhedsvæsen og digitale tjenester. PECBs NIS2 Foundation-kursus dækker de grundlæggende begreber relateret til direktivets krav. Det giver information, der vil hjælpe dig med at forstå best practices for at beskytte kritisk infrastruktur mod cybertrusler.

Efter at have gennemført PECBs NIS2 Foundation-kursus kan du aflægge eksamen. Efter bestået eksamen kan du ansøge om certifikatet “PECB Certificate Holder in NIS 2 Directive Foundation”.

Pris

Kr. 14.495,-

Dato & tid

11.-12. september 2024
Kl. 08:30 - 16:30

Tilmelding er bindende, pris ekskl. moms. Tilmeldingsfrist d. 21. august 2024

Tilmeld
Allan von Staffeldt Beck
Vil du høre mere om kurset i NIS2 Foundation?

Allan von Staffeldt Beck

+45 3118 2488
ab@changegroup.dk

Praktisk information

Dag 1

08:30 – 09:00: Morgenmad og netværk

09:00 – 16:30: Introduktion til grundlæggende begreber og definitioner i NIS2-direktivet

Dag 2

08:30 – 09:00: Morgenmad og netværk

09:00 – 16:30: NIS2-direktivets krav til implementering af et cybersikkerhedsprogram og certifikateksamen

Undervisning

Kursusmaterialet er på engelsk, undervisningen er på dansk

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

 

Der er parkering i gården via Jagtvej 177. Metro M3, Bus 150S, 184 og 185 kører alle til Vibenshus Runddel

Om kurset i NIS2 Foundation

Vigtigheden af effektive cybersikkerhedsforanstaltninger må ikke undervurderes, da organisationer i stigende grad udsættes for diverse former for cyberangreb. NIS2-direktivet er en lovgivning, der er designet til at styrke cybersikkerheden inden for kritiske infrastruktursektorer herunder energi, transport, sundhedsvæsen og digitale tjenester. En NIS2 Foundation-certificering dækker over de grundlæggende begreber relateret til direktivets krav, der vil hjælpe dig med at forstå best practices for at beskytte kritisk infrastruktur mod cybertrusler.

Læringsmål:

 • Forklare de grundlæggende begreber og definitioner i NIS2-direktivet
 • Tolke de vigtigste krav i NIS2-direktivet for et cybersikkerhedsprogram
 • Identificere tilgange og teknikker til implementering af NIS2-kravene

Hvem kan deltage?

Det kræver ingen forudsætninger at kunne deltage i dette kursus.

 • Cybersikkerhedsprofessionelle, der søger at opnå en grundlæggende forståelse af kravene i NIS2-direktivet og lære praktiske strategier til at implementere robuste cybersikkerhedsforanstaltninger
 • IT-ledere og fagfolk, der sigter mod at opnå grundlæggende indblik i implementering af sikre systemer og forbedre robustheden af kritiske systemer
 • Regerings- og tilsynsførende, der er ansvarlige for håndhævelsen af NIS2-direktivet

Eksamen:

Eksamen opfylder fuldt ud kravene i PECBs eksamens- og certifikatprogram, og dækker følgende kompetenceområder:

 • Område 1: Grundlæggende begreber og definitioner i NIS2-direktivet
 • Område 2: Kravene i NIS2-direktivet

Generel information:

 • Certifikat- og eksamensgebyrer samt al forplejning er inkluderet i kursusprisen.
 • Deltagerne får udleveret kursusmateriale, der indeholder over 200 sider med forklarende information, eksempler, best practices, øvelser og quizzer.
 • Deltagerne får udleveret en attest efter kurset er gennemført. Attesten er værd 14 Continous Professional Development credits.
 • Hvis en deltager ikke består eksamen, har de ret til en gratis omprøve inden for 12 måneder fra datoen, hvor kuponkoden modtages.
 • Kurset afholdes i Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

NIS2 Foundation for virksomheder

Kurset tilbydes både til enkeltpersoner samt virksomheder. Kurset kan skræddersyes efter virksomhedens unikke behov, og vores underviser leverer kurset onsite.

Rene Matthiasen DORA Digital Operational Resilience Act

Underviser

René Matthiassen

Partner, Frontdoor Security Aps

René er partner og senior sikkerhedskonsulent hos Frontdoor Security. Han har næsten 25 års erfaring med at levere komplekse sikkerhedsløsninger til IT/OT-systemer og omsætte forretningskrav til sikre og compliant resultater. Derudover er han medforfatter på ISO 27001:2013-standarden og har bidraget til udviklingen af Cyber Resilience Act (CRA) for Europa-Kommissionen.

Frontdoor Security

Frontdoor Security

Kurset udbydes i samarbejde med Frontdoor Security, der leverer cybersikkerhedskonsulenter og -rådgivning som supplement til eksisterende personaleressourcer samt cybersikkerhedsfærdigheder på ekspertniveau.

PECB

PECB

Kurset udformes af PECB. PECB er et certificeringsorgan, der tilbyder uddannelse og certificeringskurser i overensstemmelse med internationalt anerkendte standarder.