adfærdsleder

Webinar

Webinar: Hvordan praktiserer du 2-meter-reglen 450 min om dagen 5 dage om ugen?

Praktikken er på plads, håndspritten er indkøbt, og corona-plakater hænger rundt omkring på kontoret. De fleste virksomheder har lagt en grundig plan for hvordan deres forretning kommer op i gear, når medarbejdere i den kommende tid vender tilbage til deres fysiske arbejdsplads. Men hvordan sikrer du at dine medarbejdere får en flyvende start og samtidig fastholder den nye adfærd? På vores webinar med Henrik Dresbøll d. 7. maj kl. 11:00 får du seks adfærdsnøgler der hjælper med genåbningen og får dine medarbejdere godt tilbage på arbejde med social distance.

Claus Løfberg Jørgensen
Vil du vide mere?

Claus Løfberg Jørgensen

+45 2374 1911
clj@changegroup.dk

Praktisk information

Webinar

Du modtager et link til webinaret på dagen inden webinaret starter. Webinaret bliver afholdt i tjenesten Zoom, hvor der er mulighed for interaktion, spørgsmål mv. Webinaret  livestreames også på Youtube.

Oplæg

Webinar og oplæg holdes på dansk.

Dato & tid

Torsdag d. 7. maj
11:00-11:45

Hvorfor er det interessant?

Mange medarbejdere vender tilbage til deres fysiske arbejdsplads, når Danmark de kommende måneder gradvist åbner. De vender tilbage med nye vaner, som er tilegnet de seneste måneder. Men de nye vaner skal nu fungere i en ny kontekst – et nye adfærdsrum. Virksomheder og organisationer er forberedte på at håndtere praktikken omkring tilbagekomsten. De har modtaget gode råd, vejledninger og materiale fra det offentlige, og de står klar til at tage imod med håndsprit, retningslinjer og synlige plakater. Men er det nok? Hvordan kan din organisation støtte individet og skubbe i den rigtige retning, så den sunde adfærd fremmes og fastholdes?

Hvordan kan du som virksomhed støtte op om dine medarbejdere og hjælpe til at de fortsat holder fast i den nye ønskede adfærd? Vi tror på at virksomheder skal hjælpe med at alle holder fast. Som adfærds- og forandringsledere ved vi, at praktik, viden og information i form af håndsprit, plakater og vejledninger ikke gør det alene. Som leder bliver du nødt til at tænke på konkrete mikrohandlinger og adfærd ved brug af redskaber og greb inden for adfærdsdesign og nudging – det vil give dig selv og dine kollegaer en hjælp til at fastholde jeres nye ønskede adfærd.

Torsdag d. 7. maj inspirerer Henrik Dresbøll til, hvordan I indretter jeres arbejdsplads og sociale miljøer, så I kommer godt tilbage med social distance og rene hænder. Med best practice, centrale læringer og konkrete skridt bliver I klædt på til at komme stærkt tilbage.

På dette webinar får du:

  • Et blik på hvad vi har lært om den nye hverdag under corona-krisen, set med adfærdsbriller
  • 6 adfærdsnøgler, best practice og konkrete eksempler på hvordan I udnytter det corona-krisen har lært os
  • 3 afsluttende skridt til hvordan I kommer godt tilbage på arbejde

Oplægget retter sig mod ledere og projektledere i virksomheder og offentlige organisationer, samt konsulenter, der arbejder med forandringer og lærende organisationer.

adfærdsleder

Oplægsholder

Henrik Dresbøll

Cand.mag. i Cognitive Semiotics og direktør i WElearn

Henrik Dresbøll er cand.mag. i Cognitive Semiotics, medstifter af det første adfærdsbureau i Danmark og i dag direktør i det kreative adfærdsbureau WElearn, der arbejder med adfærdsindsigt med henblik på at forbedre hverdagen for flest mulige mennesker, så de bliver lykkeligere, dygtigere og rigere. Henrik Dresbøll er en ivrig foredragsholder om adfærd og arbejder desuden pt. på en bog om implementering i et adfærdsperspektiv.

Relaterede kurser