Digital transformation

SAFe® 5.0: den agile organisation

SAFe® 5.0 lanceres til januar. Men hvad betyder den nye version for din organisation? Hvad er nyt? Og hvordan skal du forholde dig til det? Det kan du høre mere om til vores deep dive aften torsdag d. 5. december. 

Det kan være udfordrende at få hele organisationen med på den agile rejse, og det kræver ændring af mindset, effektiv kommunikation, og kontinuerlig fokus på at lære mere om agile metoder. Og det er netop dette, SAFe® 5.0 forsøger at imødekomme.  

Torsdag d. 5. december dykker vi ned i de nye elementer i SAFe® 5.0, og kigger især på de organisatoriske elementer i den agile implementering og forankring. 

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

5. december 2019
Kl. 16:30 - 18:30

Arrangementet er gratis

Tilmeld

Praktisk information

Dato & tid

Torsdag d. 5. december

16:30-18:30

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Parkering

Der er begrænset parkering i gården, indgang ved Jagtvej 177.

Transport

Den nye cityring metro (M3) kører til Vibenshus Runddel. Du kan også tage bus 150S, 184 eller 185 fra Nørreport station.

Programmet:

Aftenen begynder med at Lars Eith, SAFe® Programme Consultant og agil specialist, introducerer de nye elementer i SAFe® 5.0. Derefter vil der være to workshops der fokuserer på Organizational Agility og Continuous Learning Culture. Med udgangspunkt i konkrete cases med agil transformation og lærende organisationskultur, tager vi et spadestik dybere i emner som:

  • Mindset ændringer i individer og teams
  • Hvordan der skabes en agil kultur på tværs af organisationen
  • Frygten for at fejle, og hvordan den kan mindskes
  • Hvordan man opfostrer en innovativ kultur
  • Strategisk agilitet, og hvordan det opnås
  • Den lærende organisation, og hvordan den er mere forandringsparat

Der vil være god inspiration til værktøjskassen for alle der benytter agile principper og metoder. Vi er sikre på at det bliver en lærerig og spændende aften, og håber på at se dig d. 5. december.

Oplægsholder

Lars Eith

Agil specialist, AgilityHealth facilitator og NLP practitioner

Lars Eith, Dr. ,har arbejdet med at scope, levere og realisere benefits i lean-agile projekter, programmer og porteføljer i danske og internationale virksomheder siden 2007. Han er certificeret i bl.a. SAFe SPC/POPM, PMI-ACP, DAD, og er AgilityHealth facilitator og NLP practitioner. Lars er pragmatisk og kommunikerer enkelt og motiverende.

Vil du vide mere?

Johnny Kim Jensen