Ledelse

Morgenmøde: Få inspiration til alternative arbejdsformer og bæredygtig ledelse

Kom og hør Louise Sparf, ekspert i arbejdsliv og ledelse, fortælle om alternative arbejdsformer og bæredygtig ledelse, som kan skubbe din organisation i en bæredygtig retning. Over en kop friskbrygget kaffe og en lun bolle vil Louise fortælle om de resultater som hendes arbejde med begrebet ‘regenerativ virksomhedsledelse’ har skabt i nogle af danmarks største virksomheder, og hertil hvad hendes research og erfaringer til bogen “Lederskabet i balance” har resulteret i.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

5. september 2023
Kl. 08:30 - 10:00

Tilmeld

Praktisk information

Dato:

5. september

kl. 08.30-10.00

Sted:

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Vejvisning:

Der er parkering i gården via Jagtvej 177.

Metro M3, Bus 150S, 184, og 185, kører alle til Vibenshus Runddel.

Hvorfor er det interessant?

Alle taler om bæredygtighed! Særligt er begrebet ‘social bæredygtighed’ blevet et emne, som fylder hos de danske virksomheder.

Hvorfor, tænker du måske?

Det er ikke kun de eksisterende og kommende lovkrav til bæredygtighed, som har tvunget den bæredygtige hat på hovedet af de danske virksomhedsledere, men også den buldrende bølge af forventninger fra både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere hen mod ansvarlig virksomhedsdrift.

Her er den interne, sociale bæredygtighed i organisationer blevet et strategiområde, som har fået særlig opmærksomhed i de seneste år. Fire-dages arbejdsuge, remote work og alternative ledelsesformer er bare et udpluk af de emner, som bliver debatteret og inkorporeret hos virksomheder i skrivende stund.

Du får derfor nu en mulighed for at få inspiration til, hvad alternative ledelses- og arbejdsformer kan bidrage til i det bæredygtige arbejde, og hvordan du som leder kan vokse – både dig selv og en hel organisation – i en bæredygtig retning.

Hvad kan du få ud af at deltage?

  • Få råd til, hvordan du med nye ledelsesformer opnår social bæredygtighed i din organisation
  • Styrk dine medarbejderes innovationskraft med hjerte og nærvær
  • Gør pausen til dit redskab – pauser får dig til at lykkes som leder
  • Arbejd med hjernen, og hvordan hjernen spænder ben for produktivitet
  • Bliv inspireret til, hvordan du kan lede din organisation mod høj trivsel
Louise Sparf 350x466

Rådgiver i arbejdsformer og regenerativ ledelse

Louise Sparf

Louise Sparf er executive i Restart Agile, hun er rådgiver inden for arbejdsformer og regenerativ ledelse, hun er forfatter til bogen 'Lederskabet i balance' og så er hun podcastvært på 'Det meningsfulde arbejdsliv'.