Webinar: Bliv klogere på bæredygtig ledelse sammen med Sara Øllgaard

Få en gennemgang af, hvilke ledelsesdiscipliner du skal mestre for at komme i gang med bæredygtighedsarbejdet og hjælpe virksomheder med at navigere i bæredygtighedslandskabet. På vores webinar d. 9. januar fra kl. 08.30 til 09.30 kan du få inspiration til, hvorfor du skal arbejde med strategisk og bæredygtig ledelse. Her vil oplægsholder Sara Øllgaard forklare, hvordan hendes tre ledelsesdiscipliner er integreret i arbejdet med bæredygtig ledelse og hvordan du kan bidrage til at få disse på dagsordenen i din virksomhed.

Gå ikke glip af dette spændende webinar, hvor du bliver klogere på de konkrete værktøjer, dialoger og refleksioner til hver af de tre discipliner for bæredygtig ledelse.

Tilmeld dig morgen-webinaret nederst på siden.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

9. januar 2024
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld
Catrine Caspersen
Vil du vide mere?

Catrine Caspersen

Information:

Dato og tidspunkt:

9. januar

kl. 08:30-09:30

Sted

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst her på siden

Hvorfor er det interessant?

Bæredygtig ledelse er en ledelsestilgang, som bliver mere populær i små og mellemstore virksomheder. Men samtidig, hvad karakteriserer bæredygtig ledelse, og hvorfor giver det mening at have særligt fokus på det? Det er mere end bare en trend; det er afgørende for små og mellemstore virksomheder. Vores webinar går ud over det traditionelle perspektiv, for at forklare, hvad bæredygtig ledelse faktisk indebærer. Bliv klogere på, hvordan det relaterer sig direkte til organisationen, og få konkrete redskaber til arbejdet med bæredygtig ledelse. Ved at deltage får du ikke kun indblik i dagsordenen, men også mulighed for at starte samtalen om, hvad der er vigtigt for netop din kontekst som konsulent, leder eller virksomhed. Samtidig, giver dette webinar dig muligheden for at engagere dig, dele erfaringer og få praktiske værktøjer til at integrere bæredygtig ledelse i dit daglige virke.

Vores gæst til dette webinar er selvstændig konsulent Sara Øllgaard. Sara driver et netværksorienteret konsulenthus, som har fokus på at styrke lederen og teamet som forandringsskabere, så virksomhederne tilpasser sig den bæredygtige dagsorden.

Hvad får du ud af at deltage?

  • Få en klar forståelse af kernen i bæredygtig ledelse og dets afgørende rolle for små og mellemstore virksomheder
  • Gå ud over konventionelle synspunkter og udforsk nye dimensioner i tilgangen til bæredygtig ledelse
  • Opdag direkte anvendelige metoder til at integrere bæredygtig ledelse i din forretnings- og projektmodel
  • Få dybdegående viden om de aktuelle tendenser inden for bæredygtig ledelse, og lær hvordan de påvirker din specifikke situation
  • Brug det som en anledning til at starte samtalen om relevante emner og betydningen af bæredygtig ledelse i din kontekst
  • Udnyt potentialet til at få bæredygtig ledelse sat på agendaen i den daglige praksis
bæredygtig ledelse

Oplægsholder

Sara Øllgaard

Selvstændig konsulent inden for bæredygtig ledelse og forretningsudvikling

Sara Øllgaard er selvstændig ledelseskonsulent med fokus på det bæredygtige lederskab, hvor hun udvikler ledere og organisationer. Hun har stor erfaring i at lede og facilitere udviklingsprocesser, som hjælper med at finde både eget og fælles fodslag i bæredygtig ledelse. Hun har udviklet en model - og samtalekort - som skaber overblik over de tre ledelsesdiscipliner, som skal mestres, for at fremtidssikre virksomheden og (for)blive attraktiv i markedet.