Kurser

NB DETTE KURSUS UDBYDES IKKE LÆNGERE - Kursus i personlig branding og præsentationsteknik

Din situationsfornemmelse, charme, gennemslagskraft og evne til at kommunikere er afgørende, når du skal præsentere dig selv. Personlige og sociale egenskaber er mindst lige så vigtige, som dine faglige kompetencer, når du skal brande dig selv. På kurset får du opbygget en værktøjskasse til at skabe bedre relationer og brænde igennem med din professionelle personlighed. Dette interaktive kursus er udarbejdet og faciliteres af adfærdsekspert Mettelene Jellinggaard og Lars Klingert, forfatter til bogen “Brænd igennem – få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”.

Pris

Kr. 5.900,-

Tilmelding er bindende, pris ekskl. moms.

Tilmeld
Vil du vide mere om personlig præsentationsteknik?

Claus Løfberg Jørgensen

Praktisk information

Tid

Kurset afholdes efter aftale og varer en fuld dag

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Undervisning

Undervisning foregår på dansk og er delt op over de to dage med mulighed for at arbejde konkret med det du lærer. Kurset afsluttes med et kursusbevis og du modtager en kopi af Lars’ bog “Brænd Igennem” som en del af kursusmaterialet.

Om kurset

På kurset om personlig præsentation og branding lærer du, hvordan du skal sælge, når du selv er produktet. Denne to dags workshop er udviklet til dig som er konsulent, projektleder, formidler eller på anden måde hvor du selv og din evne til social interaktion er produktet. Du vil lære hvordan du kan øge din succes i at sælge dig selv, skabe bedre relationer, og brænde igennem med din professionelle personlighed. Alle deltager vil modtage en kopi af Lars’ bog “Brænd Igennem – få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”. 

Dag 1

På første dag dykker vi ned i personlig præsentation og neurobranding, som en del af det at være konsulent. Vi kigger på hvorfor det er vigtigt, samt forskellige værktøjer til at bygge dit personlige brand. Vi tackler områder som:

 • Dig som ‘varen’, autenticitet, privat, personlig, professionel eller bare en faglig ressource?
 • ‘Varens’ egenskaber, fordele og udbytte
 • Din professionelle personlighed, ‘elevatortale’ og dit personlige unique selling point
 • Relationsopbygning og -kompetencer
 • Situationsfornemmelse, empati og emotionel intelligens
 • Dialog, interesse og evne til at ‘lytte højere’

Dag 2

Vi starter dagen med et interaktivt oplæg fra dagens gæstetaler, Lars Klingert, som vil inspirere om:

 • Kunne du tænke dig at få større personlig gennemslagskraft? Professionelt og personligt?
 • Sælger du dig selv bedst muligt? Vi arbejder med at få den enkelte til at træde i karakter og du lærer at få øget selvtillid, personlig power og stærkere udstråling
 • I kan mere, end I tror! For de fleste vil der ligge naturlige skjulte ressourcer, som kan vækkes
 • Kropssproget – vi gør op med de mange stereotyper om kropssprogets betydning og finder ind til kernen
 • Bevidsthed om konstruktive og ødelæggende attituder
 • Brug retorikken, stemmen og kropssproget som værktøj til at få budskaberne ud
 • Teknikken til at indtage rummet og ikke overtage det – gå i balance

Eftermiddagen vil stå på at diskutere fleksibilitet og relationer ‘under vanskelige vilkår’, og konkret arbejde med feedback på din egen personlig præsentation.

Undervisere

Mettelene Jellinggaard

Rådgiver og underviser i personlig præsentation og branding

Mettelene Jellinggaard er rådgiver inden for organisationsudvikling, strategieksekvering og samarbejde med et adfærdspsykologisk perspektiv. Mettelene har bl.a. deltaget i et 3-årigt projekt med fokus på nudging i Ældre- Handicapforvaltningen i Odense Kommune.

Lars Klingert

Underviser og forfatter

Lars Klingert er professionel underviser, og afholder interaktive foredrag og virksomhedskurser. Inden han startede sin undervisningsvirksomhed var han journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio og var bl.a. med til at udvikle succesprogrammerne Strax, Fri Fredag og Natteravnen.

Relaterede kurser