Informationssikkerhed

Cybersikkerhed - hør hvordan eksperter inden for den israelske sikkerhedstjeneste ville beskytte din virksomhed

Cybersituationen har ændret sig efter corona – en ny normal: Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt, men hvornår, din virksomhed eller organisation bliver angrebet. Der har været rapporter om en dramatisk stigning i antallet af cyberangreb efter corona samt en ændring i karakteren og måden der angribes på. Mange ting peger på, at cyberangreb vil dominere nyhedsoverskrifterne i de kommende år*. Cyberspace vil endda tjene en vigtig rolle i moderne krigsførelse, ifølge præsident Biden** Hvordan skal du beskytte din virksomhed i denne nye situation? Vi har slået os sammen med internationale eksperter med baggrund fra sikkerhedstjenesten i Israel, som måske har nogle af svarene på, hvordan du kan forberede din organisation mod trusler og angreb.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

11. januar 2022
Kl. 16:00 - 18:00

Tilmeld
Claus Løfberg Jørgensen
Vil du vide mere?

Claus Løfberg Jørgensen, Administrerende direktør

Praktisk information

Tidspunkt

Foråret 2022

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2,

København Ø

Oplæg

Oplægget holdes på engelsk.

Transport

Bus 14, 184, 185, 150S og Metro M3 kører til Vibenshus Runddel Station.

Der er begrænset antal parkeringspladser i gården.

Evnen til at beskytte og sikre information i cyberspace er nok en af de mest afgørende ting på dagsordenen for ledere. Der er ikke længere nogen bestyrelse eller topledelse, der er uvidende om de skader der kan forårsages af et cyberangreb. I de senere år har vi set, hvordan de danske virksomheder Mærsk og Demant led under angreb, der blandt andet havde enorme økonomiske konsekvenser. Angreb i cyberspace kan imidlertid ramme os alle og kan tjene en endnu større trussel mod stater og offentlige institutioner, hvis sårbarhed inden for infrastruktur, vandforsyning, elektricitet, offentlig trafik m.m. vil blive testet i de kommende år.

For at hjælpe dig med at få et overblik over cybersikkerhed og få en bedre forståelse for, hvordan du beskytter din virksomhed mod cyberangreb, har vi arrangeret en aften i selskab med internationale eksperter med baggrund fra sikkerhedstjenesten i Israel. De er uddannet til at tænke som en angriber (en hacker), fremfor at forvare, hvilket er en helt anden tilgang til at beskytte en virksomhed og organisation.

Den 11. november kan du møde eksperter med baggrund fra militæret og sikkerhedstjenesten – og lære mere om, hvordan de hjælper med at beskytte virksomheder med metoder, der bruges til at angribe.

Hvorfor er det vigtigt?

ChangeGroup rådgiver et stigende antal kunder i Danmark inden for cybersikkerhed – og oplever, at mange kunder efterspørger hjælp med cybersikkerhed, informationssikkerhed, GDPR og ISO2700x. Vi ser et stigende behov for bedre at forstå cybersikkerhed fra et globalt perspektiv, for bedre at hjælpe danske virksomheder og offentlige organisationer. Derfor er vi gået sammen med CStrategy, som er eksperter inden for cybersikkerhed, for at lære, hvordan man arbejder med IT-sikkerhed.

Du får bl.a. indsigt i:

  • Hvad er cybersikkerhed – og hvad er trusselsniveauet i dag i forhold til før corona
  • Hvem bliver angrebet, og hvordan sker det i Danmark
  • Hvordan udnytter hackere den menneskelige faktor for at infiltrere din organisation
  • Hvem står typisk bag angreb
  • Hvilke foranstaltninger du kan tage for at beskytte din virksomhed
  • Hvad du skal gøre, når der sker et angreb: business continuity, damage control og kommunikation
  • Hvordan kan du forberede dig gennem test, træning, simulerede angreb og wargames

I hele keynoten vil du blive introduceret til og lære om virkelige cases fra hele verden.

*https://www.cio.com/resources/222872/75-cybersecurity-statistics-and-facts-for-2021

**https://www.reuters.com/world/biden-warns-cyber-attacks-could-lead-a-real-shooting-war-2021-07-27/

Cybersikkerhed

Om CStrategy

Cstrategy er et boutiquevirksomhed, der beskæftiger sig med at levere multidimensionale holistiske cyber-sikkerhedsløsninger. Deres team af førende eksperter er samlet fra veteraner fra elite IDF & ISA operationelle og tekniske enheder. De er aktive i USA, Europa, Australien, Indien og Israel.