Blockchain

Sådan skaber Blockchain værdi

Du ved sikkert hvad blockchain er. Men ved du hvordan blockchain bruges til at skabe værdi hos nogle af Danmarks største virksomheder og institutioner? Og hvordan blockchain vil ændre hverdagen for mange borgere i Danmark? Det er emnet til vores konference om blockchain, som afholdes fredag d. 16. november 2018 kl. 8:00-12:15.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

16. november 2018
Kl. 08:00 - 12:15

Der er et begrænset antal pladser på konferencen, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld

Praktisk information

Dato og tid

Fredag d. 16. november 2018

Kl. 8:00-12:15

Deltagergebyr

Gratis

Forplejning

Der er morgenmadsbuffet med kaffe fra kl. 8:00-8:30

Sted

ChangeGroup

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Sikker håndtering af sundhedsdata og GDPR - CBS

Raghava Mukkamala

Professor på CBS

Professor Raghava Mukkamala inspirerer om, hvordan blockchain anvendes til sikker håndtering af sundhedsdata, og hjælper til at efterleve EU’s persondataforordning. Raghava er forsker hos Center for Business Data Analytics på CBS.

ChangeGorup_blockchain_konference_troels_plenge_oplaegsholder

Bæredygtighed og anonymitet - WeOU

Troels Plenge

Grundlægger af WeOU

Troels Plenge demonstrerer live apps, som er baseret på blockchains decentrale teknologi. Troels er social entreprenør, organisator af ‘ethereum community’ og grundlægger af WeOU - som udfordrer vores samfundsmæssige struktur ved at eksperimentere med nye teknologier.

Juridiske udfordringer ved Blockchain - Kromann Reumert

Torben Waage

Partner i Kromann Reumert

Torben Waage fortæller om Kromann Reumerts overvejelser om anvendelse af Blockchain og mulige use cases. Han berører bl.a. de typiske juridiske faldgruber og hvilke overvejelser du bør have inden du går i gang. Torben er partner i Kromann Reumert og en af Danmarks førende advokater inden for IT og telesektoren.

Optimering af kompleks forretningsproces  - A.P. Møller-Mærsk

Lars Henneberg

Vice President og Head of Risk Management hos A. P. Møller – Mærsk.

Lars Henneberg deler sin historie om, hvordan Blockchain har automatiseret en kompleks forretningsproces for forsikring af skibe og fragt, og givet øget transparens og optimering. Lars er Vice President og Head of Risk Management hos A. P. Møller – Mærsk.