SKI 02.17 IT-konsulenter: Flere offentlige organisationer får adgang til ChangeGroups seniorrådgivere

ChangeGroup er blevet tildelt rammeaftalen SKI 02.17 IT-konsulenter. Her skal vores seniorrådgivere og eksperter nu hjælpe flere offentlige organisationer med, at skabe værdifulde digitale løsninger og projektsikkerhed.

Rammeaftalen SKI 02.17 IT-konsuelnter giver flere offentlige organisationer adgang til at benytte ChangeGroups erfarne seniorrådgivere og eksperter. I forvejen leverer ChangeGroup mere end 25.000 timer til det offentlige hvert år.

Leverandør til det offentlige på SKI 02.17 IT-konsulenter

Hos ChangeGroup er vores kunder i sikre hænder, idet vi har hjulpet offentlige organisationer med at skabe projektsikkerhed og digitale løsninger i mere end 20 år – bl.a. hos DSB, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Ankestyrelsen, samt ATP.

”Vi er naturligvis glade for, at vi er blandt de 15 udvalgte leverandører på SKI Rammeaftale 02.17 IT-konsulenter. Vi kan nu hjælpe med at fremme digitaliseringen hos flere offentlige organisationer, da den nye aftale giver vores offentlige kunder hurtig og effektiv adgang til et bredt udvalg af it-konsulenter.” siger Helle Ørsted, adm. direktør.

Et samarbejde med ProActive’s IT-konsulenter

Rammeaftalen er blevet tildelt konsortiet ”ProActive-ChangeGroup”, der består af to 100% danskejede konsulenthuse, som gennem mere end 20 år har hjulpet den offentlige sektor med at skabe værdifulde digitale løsninger og realisere konkrete gevinster.

Leverandør på SKI Rammeaftale 02.17 IT-konsulenter

Hvad vil det sige at ChangeGroup er leverandør på SKI Rammeaftale 02.17 konsulenter:

“Vi er leverandør på en SKI Rammeaftale og kan levere IT-relaterede strategier, forretningsbehov, business case, gevinstrealisering, IT-udbud, IT-sikkerhed, business continuity, IT-compliance og IT-governance på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar” Bo Kinch Andersen, rådgiver og ansvarlig for det offentlige.

Læs mere om, hvordan vi hjælper UFST med at kortlægge deres nye ESDH-platform. Et projektet som kom hurtigt fra start, støttet godt op af SKI’s enkle aftaleform på SKIs Rammeaftale 02.17 konsulenter.

SKI-rammeaftale 02.17 IT-konsulenter
Bo Kinch Andersen
Vil du vide mere om SKI 02.17 IT-konsulenter?

Bo Kinch Andersen