Program- og projektledelse

Webinar: PRINCE2® har udgivet en ny version – her er de store opdateringer!

Nu får du en hel unik mulighed for – på en overskuelig måde – at dykke ned i den nye, store opdatering til projektmetoden PRINCE2® sammen med ChangeGroup. I samarbejde med kursus- og konsulenthuset MetierWestergaard afholder vi den 31. oktober fra kl. 08.30 til 09.30 et webinar, som tager dig igennem de tre store tilføjelser til projektmetoden – forandringsledelse, bæredygtighed og data og digital teknologi. Hertil vil oplægsholder Steen forklare, hvordan disse tilføjelser er integreret i metoden, og styrker metoden i praksis.

Vores gæst til dette webinar er partner og underviser Steen Knudsen fra MetierWestergaard, som har mere end 20 års erfaring med PRINCE2®. Til dagligt underviser han i både PRINCE2 Foundation®, PRINCE2 Practitioner® og PRINCE2 Agile®. Han har som en af de første eksperter i landet, dykket ned i den seneste opdatering af PRINCE2®.

Gå ikke glip af dette spændende webinar, hvor du bliver klædt på til morgendagens projektledelse.

Tilmeld dig morgen-webinaret i formularen nederst på siden.

Dette webinar er udbudt i samarbejde med MetierWestergaard A/S. Virksomheden MetierWestergaard A/S er en Akkrediteret Trænings Organisations (ATO) hos PeopleCert på vegne af AXELOS. PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

31. October 2023
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld
Catrine Caspersen
Vil du vide mere om Prince2 7?

Catrine Caspersen

Information:

Dato og tidspunkt:

31. oktober

kl. 08.30-09.30

Sted:

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst her på siden

Hvorfor er PRINCE2 7 interessant?

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde før, og vi bliver tvunget til at gribe udviklingens nyeste redskaber for at kunne følge med i verdens – og virksomhedernes – udvikling. Emner som bæredygtighed, AI (kunstig intelligens) og data fylder i dialogen med vores kunder, og det er derfor heller ikke underligt, at netop disse områder nu er blevet tilføjet til projektmetoden PRINCE2®. Uanset om du anvender projektmetoden på organisatorisk niveau eller som projektleder, så er det vigtigt, at du er opdateret på de nye strømninger til projektledelse.

Man er gået fra projektstyring til projektledelse – med mennesket i fokus”, forklarer Steen Knudsen om den nye opdatering af PRINCE2®.

 

Hvad kan du få ud af at deltage?

  • Få en status på PRINCE2’s position i det danske marked i dag
  • Blive up-to-date med den nyeste udvikling af projektmetoden
  • Få en forståelse for hvordan PRINCE2® integrerer bæredygtighed i projektmetoden med udgangspunkt i FN’s Verdensmål (sustainability)
  • Få indblik i hvordan PRINCE2® integrerer forandringsledelse i projekter (people)
  • Bliv klogere på hvordan den kendte projektmetode integrerer data og digital teknologi i projekter, herunder AI og automatisering (digital and data)
  • Hvordan kommer projektmetoden til at udvikle sig i fremtiden?
  • Få svar på dine spørgsmål til PRINCE2® og projektledelsesmetoder anvendt hos danske virksomheder i dag
Steen Knudsen MetierWestergaard Metier PRINCE2 projektledelse

Oplægsholder

Steen Knudsen

Partner, konsulent og underviser i PRINCE2®

Steen er en ægte projektekspert. Steen er partner i MetierWestergaard, og kommer med +20 års erfaring med procesoptimering, metodeimplementering, strategi og transformation i roller som projektleder, konsulent og leder. Udover at være konsulent, så underviser Steen i PRINCE2®, og selv kommer han med et overvældende katalog af certificeringer i rygsækken: PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MSP®, HalfDouble, SAFe®, LEAN og ITIL®.