Bliv freelancekonsulent

Overvejer du at blive freelancekonsulent?

Overvejer du en freelancetilværelse eller har du lige taget springet, har du formentlig et mylder af tanker og ubesvarede spørgsmål. Selvom du måske allerede har interviewet venner og bekendte som er selvstændige konsulenter, vil der være spørgsmål du ikke føler dig tryg ved at stille eller kan få et objektivt svar på. En tilværelse som freelancekonsulent er forskellig for alle - og er ikke nødvendigvis en tilværelse for alle.

Den første time

Hos ChangeGroup rådgiver og sparrer vi løbende med konsulenter, der går med overvejelser om freelancelivet kunne være noget for dem. Det er en snak der typisk varer en times tid og kan inkludere alt fra:

Hvordan kommer jeg i gang, har jeg den rette profil eller erfaring, mangler jeg nogle certificeringer, hvordan laver man et projekt CV,  hvad er timeraten, hvordan skaffer man opgaver, hvad med forsikring, pension og CVR nummer, men også emner som: bliver jeg ensom uden at høre til en virksomhed?

Er du interesseret i en; ‘er freelancelivet mon noget for mig?’ samtale, er du velkommen til at skrive til rekruttering@changegroup.dk. Det er en time som er godt givet ud – og du kan spørge os om alt!

 

Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk