Overvejer du at blive freelancekonsulent?

Overvejer du en freelancetilværelse eller har du lige taget springet, har du formentlig et mylder af tanker og ubesvarede spørgsmål. Selvom du måske allerede har interviewet venner og bekendte som er selvstændige konsulenter, vil der være spørgsmål du ikke føler dig tryg ved at stille eller kan få et objektivt svar på. En tilværelse som freelancekonsulent er forskellig for alle - og er ikke nødvendigvis en tilværelse for alle.

Den første time

Hos ChangeGroup rådgiver og sparrer vi løbende med konsulenter, der går med overvejelser om freelancelivet kunne være noget for dem. Det er en snak der typisk varer en times tid og kan inkludere alt fra:

Hvordan kommer jeg i gang, har jeg den rette profil eller erfaring, mangler jeg nogle certificeringer, hvordan laver man et projekt CV,  hvad er timeraten, hvordan skaffer man opgaver, hvad med forsikring, pension og CVR nummer, men også emner som: bliver jeg ensom uden at høre til en virksomhed?

Er du interesseret i en; ‘er freelancelivet mon noget for mig?’ samtale, er du velkommen til at skrive til rekruttering@changegroup.dk. Det er en time som er godt givet ud – og du kan spørge os om alt!

Vil du spadestikket dybere og få endnu mere indsigt i at være selvstændig, vil vi gerne slå et slag for vores gode venner hos SoloCEO, som har lavet et online forløb, hvor du får svar på (næsten) ALT som nystartet konsulent. Forløbet inkluderer en række videoer med erfaring og tips, konkrete værktøjer og øvelser til hvordan du bedst kommer i gang med at skabe den virksomhed og det (arbejds)liv, du drømmer om.

SoloCEO

SoloCEO er stiftet og drevet af 2 erfarne konsulenter, Tanja Hesselager og Louise Lyngaa, som begge er vilde med at være solo-selvstændige med egen virksomhed, og arbejder til hverdag med hhv. forandringsledelse og kommunikation.

Online Academy

I online forløbet får du hjælp til at få styr på din konsulentprofil, dine kunder og din markedsføring. Du bliver klogere på hvordan du skal sælge dig selv, du får redskaber til at bevare roen, også i de perioder hvor livet som selvstændig er svært eller bekymrende.  Men allervigtigst hjælper forløbet dig til at turde tage springet ud i et liv som soloselvstændig, så du kan skabe det liv, du drømmer om.

Online forløbet består af 9 moduler som dækker følgende emner:

  • Dit produkt og din elevatortale
  • Dine kunder og hvordan du finder dem
  • Din pris og hvordan du prissætter
  • Valg af samarbejdspartnere
  • Hvordan du sælger
  • Markedsføring og de forskellige kanaler
  • Hvordan du får mod og tro på dig selv og ruster dig til at være “den eneste der er den” i din virksomhed.

Interesseret? Besøg SoloCEO Academy og læs mere om forløbet, omfang, forudsætninger, pris m.m.

Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk