Start 2024 med at se de tre mest populære webinarer fra 2023

2023 bød på en lang række af webinarer indenfor både bæredygtighed, IT-sikkerhed, projektledelse og virksomhedsledelse. Vi har i denne artikel samlet de tre mest sete webinarer i 2023, som kan give dig ny viden og kompetencer til at kickstarte 2024 med.

Som konsulenthus er det hele tiden vores mission at understøtte vores kunders og konsulenters udvikling, viden og kompetencer. Derfor brugte vi 2023 på at udvikle en bred vifte af webinarer, som talte ind i de emner, som vores kunder og konsulenter efterspørger viden om. I 2023 havde vi især fokus på bæredygtighed, og hvordan dette ekspanderende område vil få indflydelse på projekt- og programledernes opgaveløsning – både nu og i fremtiden.

Selvom vi oplevede stor interesse for langt de fleste af vores webinarer, så var der alligevel tre webinarer, som toppede i antallet af views – og dem skal du ikke snydes for, hvis du ikke allerede har givet dem et kig. Vi har derfor samlet dem til dig herunder så, at du nemt kan afspille dem. Rigtig god fornøjelse!

 

Webinar: Introduktion til bæredygtighed

 

LÆS også: Her er din guide til de bæredygtige forkortelser

 

Webinar: Når bæredygtighed bliver til lovkrav

 

LÆS også: Hvad er PMO’ets rolle i forhold til bæredygtighed?

 

Webinar: Fra verdensmål til virksomhedsmål

 

LÆS også: Lovgivning om bæredygtighed – Her er, hvad du SKAL vide!

Claus Løfberg Jørgensen
Skal du eller din virksomhed have hjælp til bæredygtighed?

Claus Løfberg Jørgensen

+45 2374 1911
clj@changegroup.dk