DSB indgår otteårig rammeaftale med ChangeGroup inden for program- og projektledelse

ChangeGroup vil vinde det offentlige marked. Og nu har konsulenthuset taget et vigtigt skridt i retning af at indfri den ambitiøse målsætning: DSB har valgt ChangeGroup som en af tre leverandører inden for IT program- og projektledelse på en ny otteårig rammeaftale.

Det er en stor aftale, som ChangeGroup har landet. Ikke blot fordi den løber over de næste otte år, men også fordi den er vundet i konkurrence med nogle af landets største konsulenthuse. Og det er noget, som ChangeGroup er stolte af, fortæller Ronny Larsen, der er salgschef.

”Et af nøgleordene i udbuddet var kvalitet. Her fik vi den højest mulige score og blev således det eneste danskejede konsulenthus, som kom på den del af rammeaftalen inden for program- og projektledelse. Det er en blåstempling af det arbejde, vi har lavet i de sidste 20 år, for at komme op blandt de allerbedste.” siger Helle Ørsted, adm. direktør i ChangeGroup

15 nye kunder siden nytår

DSB er da heller ikke den eneste virksomhed, der har peget på ChangeGroup i 2016. Faktisk er der kommet hele 15 nye kunder til, heraf fem store offentlige kunder: Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Ankestyrelsen, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet samt ATP.

”Som en del af vores strategiske målsætning, der løber de næste tre år, skal vi vinde det offentlige marked. Det er derfor, denne rammeaftale er så strategisk vigtig. Den giver et solidt grundlag for det videre arbejde inden for det offentlige,” siger Helle Ørsted

*Den nye rammeaftale med DSB om program- og projektledelse trådte i kraft december 2016 og gælder i otte år.