Digital transformation

Oplæg om ChatGPT og generativ AI

For at forblive konkurrencedygtig i en hastigt digitaliserende verden er det essentielt for virksomheder at integrere avancerede, teknologiske løsninger, herunder brugen af generativ AI. Med et oplæg om ChatGPT og generativ AI tilbyder vi en unik mulighed for at få indsigt i potentialet ved AI-understøttet arbejde, og hvordan det kan transformere jeres virksomhed. Dette oplæg er designet til at give jer et grundlag for at beslutte, om en investering i en AI-coach er den rette vej frem.

Henrik Hajslund
Har du spørgsmål til oplægget?

Henrik Hajslund, Seniorrådgiver

Hvorfor skal I integrere AI i jeres organisation?

Fremtidens virksomheder kan bruge AI til at forbedre både deres operationelle effektivitet og konkurrenceevne. Som virksomhed er det derfor vigtigt, at I forstår, hvad der ligger bag den nye AI-teknologi, herunder dens langsigtede betydning, etiske aspekter og potentiale. I samarbejde med Delegate tilbyder vi et oplæg om ChatGPT og generativ AI, hvor du og udvalgte ledere får en interaktiv session, der giver jer indblik i netop dette. Vores oplæg faciliteres af vores samarbejdspartner, Erik David Johnson, der sidder som Chief AI Officer hos Delegate. Erik har erfaring med at implementere AI-løsninger i produktion og anvendelse, og har en uddannelse inden for sprog, filosofi, etik og AI-programmering.

Erik David Johnson er anerkendt for sin evne til at gøre viden om AI tilgængelig og spændende, og har holdt mere end 100 oplæg om emnet. I dette oplæg vil han blandt andet berøre følgende emner:

  • Deep Learning, generativ AI og andre centrale AI-emner
  • Hvordan ChatGPT, Copilot mm. fungerer bag kulissen
  • Hvordan man bedst bruger generativ AI, og hvilke risici der medfølger
  • Hvad den nære og fjerne fremtid vil bringe på området for AI

Alle kan have glæde af at lære om generativ AI og store sprogmodeller på en tilgængelig og underholdende måde"

Erik David Johnson, Chief AI Officer hos Delegate & Microsoft MVP i Azure OpenAI Services

Agenda: Oplæg om ChatGPT og generativ AI

Sammen gennemgår vi de grundlæggende teknologier, principper og etiske overvejelser, der driver moderne AI-løsninger, samt hvordan disse kan implementeres i jeres virksomhed. Herunder kan du se, hvad vi fokuserer på:

Trin 1: Deep Learning, generativ AI og andre centrale AI-emner

I får en grundlæggende forståelse af teknologier som deep learning og generativ AI, der danner fundamentet for moderne AI-applikationer.

Trin 2: Hvordan ChatGPT, Copilot mm. fungerer bag kulissen

Vi dykker ned i de tekniske aspekter og algoritmer, der driver avancerede AI-modeller som ChatGPT og Copilot, og forklarer deres træningsprocesser og arkitektur.

Trin 3: Hvordan man bedst bruger generativ AI, og hvilke risici der medfølger

I vil lære om de mest effektive anvendelsesmuligheder for generativ AI, samt hvordan man kan identificere og formidle potentielle risici og etiske overvejelser.

Trin 4: Hvad den nære og fjerne fremtid vil bringe på området for AI

Vi diskuterer de seneste trends og forskningsfremskridt inden for AI, samt hvordan fremtidig udvikling kan forme virksomheder og organisationers strategier på området.

Generel information

  • Oplægget kan enten afholdes på dansk eller engelsk.
  • Vores oplæg leveres on-site af vores underviser.
  • Hvis aflysning finder sted mindre end 10 dage før afholdelse, faktureres 50% af oplægsgebyret.
PPM bæredygtighed

Samarbejde med Projectum og Delegate

For at hjælpe vores kunder med generativ AI og Microsoft Copilot har vi et samarbejde med nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kunstig intelligens, Microsoft Copilot og generativ AI. Sammen med Projectum og Delegate udbyder vi AI-coaches, oplæg inden for AI samt workshops i Microsoft Copilot.

Relaterede ydelser