Digital transformation

AI-workshop for projektledere med Microsoft Copilot

For at sikre, at din virksomhed udnytter de nyeste teknologiske fremskridt, tilbyder vi en AI-workshop. Workshoppen er en dybdegående og interaktiv session, designet til at give dine medarbejdere praktisk erfaring med Microsoft Copilot for M365. Denne workshop er skræddersyet til at styrke dine teams færdigheder i anvendelsen af AI-teknologi til at opnå effektivitet og innovation i jeres daglige arbejde.

Henrik Hajslund
Har du spørgsmål til workshoppen?

Henrik Hajslund, Seniorrådgiver

Om AI-workshoppen

Denne endagsworkshop er designet til virksomheder med projektledere, der ønsker at udforske arbejdet med Microsoft Copilot for at forbedre personlig produktivitet. Gennem en række øvelser vil I lære at implementere og tilpasse løsninger i Microsoft 365 ved hjælp af Copilot. Vi giver din virksomhed indsigt i, hvordan I kan bruge generativ AI til at øge produktiviteten og kvaliteten i jeres projektledelsesarbejde. Workshoppen omsætter jeres forståelse af AI til praktiske færdigheder, der gør jer i stand til at forbedre jeres arbejde med projektledelse i virksomheden. Efter workshoppen vil I besidde praktisk viden om, hvordan I forbedrer jeres projektledelsesopgaver gennem de AI-funktioner, der tilbydes i Microsoft Copilot.

Deltagelse i workshoppen forudsætter, at deltagerne har prøvet grundlæggende prompting med OpenAI ChatGPT.

 

Hvad får din virksomhed ud af en AI-workshop?

De virksomheder, der gennemfører en AI-workshop, kan opnå disse fordele:

  • Praktisk læring: Deltagerne får hands-on erfaring, som øger deres kompetencer i brugen af avanceret AI-teknologi.
  • Forbedret samarbejde: Ved at arbejde sammen om praktiske opgaver forbedres teamdynamikken og samarbejdsevnerne, når det gælder teknologisk innovation.
  • Øget produktivitet: Med forbedrede færdigheder i at anvende Microsoft Copilot kan medarbejderne effektivisere mange af deres daglige processer og opgaver.
  • Tilpasningsevne: Medarbejderne udstyres med færdigheder til at tilpasse og anvende nye teknologier efterhånden som de udvikler sig, hvilket sikrer langsigtet relevans og effektivitet.

 

Agenda for workshoppen

AI Copilot

Workshoppen for projektledere tilbyder strukturerede rammer og praktiske øvelser, der går langt ud over grundlæggende prompting-teknikker"

Peter Charquero Kestenholz, Head of Innovation and AI hos Projectum

De fire trin i AI-workshoppen

Trin 1: Grundlæggende om Microsoft Copilot

En introduktion til værktøjets kapaciteter, og hvordan det kan integreres i Microsoft 365.

Trin 2: Prompting af AI-chatbot

Hands-on øvelser i at udvikle og formulere prompts, der maksimerer chatbottens effektivitet og relevans for specifikke arbejdsopgaver.

Trin 3: Implementering af løsninger

Deltagerne vil arbejde i grupper for at designe og implementere reelle løsninger ved hjælp af Copilot i deres daglige arbejde inden for Microsoft 365.

Trin 4: Problemløsning og innovation

Anvendelse af Copilot til at løse komplekse problemer og fremme innovativ tænkning inden for teamet.

 

Generel information

  • Køb af licens til M365 aftales inden afholdelse af workshop.
  • Workshoppen leveres til max 12 deltagere.
  • Workshoppen leveres on-site af vores underviser.
  • Workshoppen kan enten afholdes på dansk eller engelsk.
  • Hvis workshoppen aflyses mindre end 10 dage før afholdelse, faktureres 50% af workshopgebyret.

 

Kom i gang med AI – sammen med os

Er du klar til at tage din organisations teknologiske kapabiliteter til det næste niveau?

Book en AI-workshop, og se dine medarbejdere transformere deres tilgang til arbejdet med AI-værktøjer i Microsoft Copilot. Kontakt os i dag for at planlægge en workshop, og begynd rejsen mod en mere effektiv og innovativ arbejdsplads.

PPM bæredygtighed

Samarbejde med Projectum og Delegate

For at hjælpe vores kunder med generativ AI og Microsoft Copilot har vi et samarbejde med nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kunstig intelligens, Microsoft Copilot og generativ AI. Sammen med Projectum og Delegate udbyder vi AI-coaches, oplæg inden for AI samt workshops i Microsoft Copilot.

Relaterede ydelser