Digital transformation

AI-coach til implementering af Microsoft Copilot for M365

I en verden, hvor teknologi er i konstant udvikling, er det afgørende for virksomheder at holde trit med de nyeste værktøjer for at forbedre effektivitet og konkurrenceevne. Microsoft Copilot for M365 har revolutioneret måden, vi arbejder på, ved at tilbyde avanceret AI-støtte gennem Microsofts applikationer. Men at udnytte AI-teknologien fuldt ud kræver mere end blot en licens – det kræver en dyb forståelse og tilpasning til specifikke virksomhedsbehov. Her kommer en AI-coach ind i billedet.

Henrik Hajslund
Skal vi hjælpe din virksomhed med en AI-coach?

Henrik Hajslund, Seniorrådgiver

Hvad er en AI-coach?

En AI-coach er en ekstern konsulent, der faciliterer en glidende overgang og effektiv implementering af Microsoft Copilot for M365 i din organisation. Vores AI-coaches arbejder side om side med dit team for at identificere, tilpasse og implementere de mest relevante og værdiskabende brugsscenarier for Copilot for M365 i din virksomhed.

AI-coach

Fordelene ved at vælge en AI-coach

De virksomheder, der gør brug af en AI-coach, kan opnå nogle af disse fordele:

 • Forbedret produktivitet: Optimer jeres arbejdsprocesser og reducer spildtid ved at integrere AI-kapaciteter, der understøtter jeres team i deres daglige opgaver.
 • Skalerbar læring: Vores tilpasningsdygtige træningsprogrammer sikrer, at alle, fra nybegyndere til avancerede brugere, kan lære og udvikle sig i eget tempo, alt imens de udnytter de nyeste teknologier.
 • Konkurrencemæssig fordel: Bliv førende inden for teknologisk udvikling ved at udnytte AI til at opnå dybere indsigt og træffe mere velinformerede beslutninger på tværs af jeres organisation.

En AI-coach er ligesom en agil coach, der hjælper projektledere med at kunne drage nytte af Copilot for M365. Men det kræver mod at prøve nye måder at arbejde på"

Peter Charquero Kestenholz, Head of Innovation and AI hos Projectum

Tjenester inkluderet i en AI-coach

Gennem vores tre trin kan din organisation og medarbejdere komme sikkert og godt i gang med at adoptere Copilot for M365 og generativ AI. Vores AI-coaches får jer godt i gang og omkring de vigtigste beslutninger og overvejelser, så I er klar til at benytte Copilot for M365.

Trin 1: Forberedelse og evaluering af teknisk parathed

Vi starter med en grundig evaluering af jeres nuværende arbejdsprocesser og teknologianvendelse for at identificere områder, hvor Copilot for M365 og generativ AI kan have størst mulig effekt. Vores AI-coaches arbejder med at skabe den nødvendige forståelse og kendskab til AI gennem workshops, support til intern kommunikation og træning af brugerne. En konsulent hjælper med at analysere den tekniske parathed, sikkerhedsniveauet samt brugen af MS-data i Copilot-servicen. Vi udarbejder en pilot og roadmap for jeres Copilot for M365 og generativ AI-implementering.

Leverancer:

 •  Awareness
 • Teknisk parathed
 • Pilot og roadmap

Trin 2: Implementering

Baseret på første trin tilpasser vi Copilot for M365 til jeres specifikke behov og sikrer en problemfri integration med jeres eksisterende systemer og workflows, samt implementering af Copilot for M365. Det indebærer bl.a. implementering, integration med eksisterende arbejdsprocesser og værktøjer samt træning af medarbejdere og support.

Leverancer:

 • Træning i Copilot for M365
 • Støtte til intern kommunikation
 • Superbrugernetværk
 • Brugerprofilanalyse, anbefalinger og business case

Trin 3: Kontinuerlig udvikling med en AI-coach

Vi tilbyder kontinuerlig support og coaching for at sikre, at jeres team bliver ved med at forbedre deres brug af Copilot for M365 og generativ AI. Vi hjælper med at tilpasse anvendelsen efterhånden som nye opdateringer og features bliver tilgængelige. Det indebærer bl.a. løbende optimering og vedligeholdelse, evaluering af ydeevne og feedback samt tilpasning til nye behov og teknologier.

Leverancer:

 • Udviklingscyklus
 • Adoption og forandringsledelse
 • Løbende Copilot-rådgivning

Kom i gang med en AI-coach

Er I klar til at transformere jeres arbejdsprocesser og fuldt ud udnytte de muligheder, som Copilot for M365 tilbyder?

Kontakt os i dag for en snak om, hvordan vores AI-coaches kan hjælpe jer med at nå jeres mål. Vores team af eksperter står klar til at guide jer gennem hver fase af implementeringen og sikrer, at I får maksimalt udbytte af jeres investering i Copilot for M365. Hvis I gerne vil inspireres til at komme i gang, så tilbyder vi også et AI-oplæg for projektlederteams og en AI-workshop i Microsoft Copilot.

PPM bæredygtighed

Samarbejde med Delegate og Projectum

For at hjælpe vores kunder med generativ AI og Microsoft Copilot har vi et samarbejde med nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kunstig intelligens, Microsoft Copilot og generativ AI. Sammen med Projectum og Delegate udbyder vi AI-coaches, oplæg inden for AI samt workshops i Microsoft Copilot.

Relaterede ydelser