Digital transformation

AI-oplæg for din organisations projektledere

Vil du gerne forstå, hvordan AI-teknologien kan forbedre tilgangen til projektstyring? Med et oplæg omhandlende AI for projektledere i din organisation tilbyder vi en unik mulighed for at få indsigt i potentialet ved AI-understøttet arbejde, samt hvordan det kan transformere projektlederdisciplinen. Det interaktive oplæg er designet til at give din organisations projektledere et grundlag for at beslutte, om en investering i en AI-workshop er den rette vej frem.

Henrik Hajslund
Har du spørgsmål til oplægget?

Henrik Hajslund, Seniorrådgiver

Hvorfor er generativ AI relevant for projektledere?

Din virksomheds projektledere skal forstå, hvad der ligger bag ny AI-teknologi og dets indvirkning i jeres arbejde. I samarbejde med Projectum tilbyder vi et 2-timers oplæg med fokus på konkrete anvendelsesmuligheder, der kan optimere jeres projektprocesser og -rutiner samt skabe mere innovative projekter. Dit team af projektledere får et oplæg bestående af en motiverende pitch efterfulgt af en interaktiv session, der giver jer værdifuld indsigt i netop dette. Vores oplæg bliver faciliteret af vores samarbejdspartner, Peter Charquero Kestenholz, der er Head of Innovation and AI hos Projectum. Peter er en erfaren oplægsholder med mere end 20 års erfaring fra grundlæggelsen af Projectum og design af innovative Microsoft-løsninger til projektporteføljestyring. De sidste 13 år har Peter været en Microsoft MVP i kategorien Business Applications.

Peter Charquero Kestenholz er derudover kendt fra ChangeGroups events og webinarer om AI, hvor han har gjort emnet tilgængeligt og engagerende. I dette oplæg vil han berøre følgende emner:

  • Generativ AI - Introduktion og indflydelse på projektledere
  • Building blocks - Tilpasser GPT'er til dit team af projektledere
  • ChatGPT og Copilot - AI-assisteret chat og web-browsing
  • Copilot til M365 - "In-app"-enablere til Office og Teams
  • Opbygning af din PPM-GPT - Ved hjælp af Copilot Studio og Azure OpenAI
  • Kom i gang - Brugertilpasning og implementering

Generativ AI og avancerede sprogmodeller har gjort det muligt for ikke-udviklere at løfte AI til det næste niveau. Jeg viser jer hvordan her!"

Peter Charquero Kestenholz, Head of Innovation and AI hos Projectum

Agenda: AI-oplæg for din organisations projektledere

Sammen gennemgår vi, hvordan man ved hjælp af generativ AI kan optimere jeres projekter og skabe nye og mere effektive arbejdsprocesser for jeres projektteams. Herunder kan I se, hvad vi fokuserer på:

Trin 1: Generativ AI – Introduktion og indflydelsen på projektledere

En introduktion til generativ AI og de nyeste indsigter i, hvilken indflydelse AI-teknologien har på projektlederens virke.

Trin 2: Building blocks – Tilpasser GPT’er til dit team af projektledere

Vi viser dig, hvordan du kan tilpasse GPT-modellerne, så de specifikt understøtter dit projektteam i deres daglige arbejde. Dette inkluderer skræddersyet generering af rapporter, risikovurderinger og tidsplaner.

Trin 3: ChatGPT og Copilot – AI-assisteret chat og web-browsing

Vi kigger på, hvordan disse værktøjer hjælper projektteams med at fremsøge relevant information, besvare komplekse spørgsmål og automatisere rutineopgaver, hvilket frigør tid til mere strategiske opgaver.

Trin 4: Copilot til M365 – “In-app”-enablere til Office og Teams

Vi demonstrerer, hvordan Copilot integreres direkte i Microsoft 365-applikationer som Office og Teams for at forbedre samarbejde, øge produktiviteten og sikre, at jeres projektteam altid har adgang til den nyeste information.

Trin 5: Opbygning af din PPM-GPT – Ved hjælp af Copilot Studio og Azure OpenAI

Lær, hvordan I kan bruge Copilot Studio og Azure OpenAI til at bygge en Project Portfolio Management (PPM)-GPT, der er skræddersyet til at håndtere dine specifikke projektledelsesbehov. Dette inkluderer automatisering af projektstyring, analyse af projektdata og forbedring af beslutningsprocesser.

Trin 6: Kom i gang – Brugertilpasning og implementering

Her vil vi guide jer i de første skridt mod at implementere generativ AI i jeres organisation, herunder brugertræning, tilpasning af værktøjer og opstilling af mål for succesfuld integration.

 

Generel information

  • Oplægget kan enten afholdes på dansk eller engelsk.
  • Vores oplæg leveres on-site af vores underviser.
  • Oplægget henvender sig til projektledere, projektdirektører/PMO’er, Senior Management, direktører og IT-arkitekter.
  • Hvis aflysning meldes mindre end 10 dage før afholdelse, faktureres 50% af oplægsgebyret.
PPM bæredygtighed

Samarbejde med Projectum og Delegate

For at hjælpe vores kunder med generativ AI og Microsoft Copilot har vi et samarbejde med nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for kunstig intelligens, Microsoft Copilot og generativ AI. Sammen med Projectum og Delegate udbyder vi AI-coaches, oplæg inden for AI samt workshops i Microsoft Copilot.

Relaterede ydelser