Kurser

Kursus og certificering i den nye EU persondataforordning

De kommende år vil der være et stort behov for medarbejdere og konsulenter med viden om EU persondataforordningen, de juridiske krav og praktiske implikationer for danske virksomheder. EU persondataforordningen får stor indflydelse på styringsgrundlaget for projekter, informationssikkerhed, risikovurdering, kontrol, udvikling og drift.

Pris

Kr. 6.200,-

Dato

Tilmelding er bindende, pris ex. moms

Tilmeld
Hør mere om kurset i EU's persondataforordning

Christian Skou

Praktisk information

Sted

Kromann Reumert, Lautrupsgade 15 (indgang på hjørnet af Sundkrogsgade og Lautrupsgade) 2100 København Ø.

Eksamen

Eksamen er skriftlig og vil være på engelsk. Eksamen er online, og gennemføres individuelt efter kurset er afholdt.

Certificering

Kurset afsluttes med eksamen (certificering EU GDPR F) der udbydes af IT Governance. Agenda tilgår ved tilmelding.

Underviser

Tina Brøgger

Advokat, partner og Head of Data Protection Practice

Tina er partner i Danmarks førende advokatvirksomhed Kromann Reumert. Her er arbejder hun med ansættelses- og arbejdsret samt persondataret, og er ansvarlig for Kromann Reumerts afdeling for persondata og Whistleblower-ordninger. Tina har været partner hos Kromann Reumert siden januar 2011.

Hvorfor er persondataforordningen vigtig?
Overtrædelse af reglerne i persondataforordningen kan få store konsekvenser for din virksomhed. Risikoen ved ikke at være i compliance med den nye persondataforordning ændrer sig nemlig i forhold til den gældende persondatalovgivning. Fremadrettet kan det blive meget dyrt, hvis man ikke overholder de persondataretlige regler. Når den nye persondataforordning fra EU træder i kraft maj 2018, vil der i fremtiden gælde et bødeniveau på helt op til 20 mio. euro eller 4 % af den samlede globale årlige koncernomsætning, hvis det beløb er højere. Hvor bødeniveauet for overtrædelser i Danmark p.t. ligger på 3.000-10.000 kr. – med en enkelt historisk bøde på 25.000 kr.

Kursus og certificering i EU persondataforordningen
ChangeGroup har lavet et kursus med certificering, hvor du bliver klædt på til at udføre compliance-projekter inden for EU persondataforordningen. Kurset er målrettet program- og projektledere samt proceskonsulenter der ønsker at arbejde i projekter der skal sikre, at danske virksomheder bliver compliant inden maj 2018. Kurset afholdes i samarbejde med Danmarks førende advokatvirksomhed, Kromann Reumert, og den afsluttende eksamen/certificering udbydes af IT Governance, en førende global leverandør af it-governance, risikostyring og compliance-løsninger.

Dette kursus giver en fyldestgørende introduktion til den nye persondataforordning fra EU. Her får man en praktisk forståelse for de implikationer og juridiske krav, som danske og europæiske virksomheder står overfor – og ikke mindst en implementeringsramme, der kan sikre virksomheders EU GDPR compliance. Undervisningen er på dansk, men certificeringstesten er på engelsk.

Kurset omhandler følgende moduler:

  • Modul 1: Persondataforordningen – kontekst, definitioner og sanktioner
  • Modul 2: Principper for behandling af personoplysninger
  • Modul 3: De registreredes rettigheder
  • Modul 4: Dataansvarlig og databehandler
  • Modul 5: Overførsel af personoplysninger uden for EU
  • Modul 6: Tilsynsmyndigheder
  • Modul 7: Samarbejde mellem tilsynsmyndighederne og sammenhæng
  • Modul 8: Persondataretlig compliance – praktisk gennemgang af 6 compliance trin

Fordele:

  • Opnå EU GDPR Foundation (EU GDPR F) certification (ISO 17024-accredited).
  • Lær hvordan EU persondataforordningens krav vil påvirke virksomheder.
  • Få viden omkring EU persondataforordningen som gør dig et bedre valg for kunden.
  • Forståelse for implementeringsfaserne mod at være GDPR compliant.

Relaterede kurser