Video: Kom i mål med bæredygtig ledelse

Bæredygtighed er blevet en disciplin, som ledelseslaget skal forholde sig til mere end nogensinde før. I denne video får du en gennemgang af de discipliner, som du som bæredygtig leder skal forholde dig til.

Bæredygtig ledelse er en ledelsestilgang, som bliver mere populær i små og mellemstore virksomheder. Men hvad karakteriserer dette begreb? Og hvorfor giver det mening at have særligt fokus på det? I denne video går vi ud over det traditionelle perspektiv for at forklare, hvad begrebet faktisk indebærer. Bliv klogere på, hvordan det relaterer sig direkte til organisationen, og få konkrete redskaber til arbejdet med denne form for ledelse.

Vores gæst i denne video er selvstændige konsulent Sara Øllgaard. Sara driver et netværksorienteret konsulenthus, som har fokus på at styrke lederen og teamet som forandringsskabere, så virksomhederne tilpasser sig den bæredygtige dagsorden.

 

Hvad får du ud af at se denne video?

  • Få en klar forståelse af kernen i bæredygtig ledelse og dets afgørende rolle for små og mellemstore virksomheder
  • Gå ud over konventionelle synspunkter og udforsk nye dimensioner i tilgangen
  • Opdag direkte anvendelige metoder til at integrere tilgangen i din forretnings- og projektmodel
  • Få dybdegående viden om de aktuelle tendenser inden for bæredygtig ledelse, og lær hvordan de påvirker din specifikke situation
  • Brug det som en anledning til at starte samtalen om relevante emner og betydningen af bæredygtig ledelse i din kontekst
  • Udnyt potentialet til at få dette begreb sat på agendaen i den daglige praksis

 

Video: Bliv klogere på bæredygtig ledelse

 

 

Du kan også læse artiklen med Sara Øllgaard i linket HER

 

Skal I i gang med jeres bæredygtige rejse?

Skal du og din organisation i gang med jeres bæredygtige arbejde eller står I overfor bestemte udfordringer? Så tag kontakt til vores rådgiver Allan von Staffeldt Beckab@changegroup.dk eller +45 3118 2488.

Og ellers kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation på https://changegroup.dk/baeredygtighed/