Stor salgsprofil har takket ja til stilling hos ChangeGroup

Stor salgsprofil har netop haft første arbejdsdag hos ChangeGroup. Læs mere om ChangeGroups nyeste familiemedlem her.

Hvem er Tom?

Jeg er en meget ærekær og meget dedikeret person, og det vil mine nye kollegaer også kunne mærke. Hvis jeg har et problem, så kommer jeg også og siger det, og det kan de også gøre modsatte vej. Jeg går meget op i ærlighed i alt, hvad jeg gør. Privat er jeg gift med Kirstine, og vi har tilsammen to børn. Vi bor i Birkerød, og vi er begge ret aktive mennesker. Min kone løber meget i skoven. Jeg kører nogle gange på mountainbike i skoven, men ellers går jeg til spinning tre gange om ugen, så træner jeg lidt vægttræning, og så spiller jeg golf. Jeg har været på landsholdet i Judo, da jeg var yngre, og dengang jeg var et ekstremt sportsmenneske, men det kan kroppen desværre ikke holde til mere. Så det var lidt om mig privat”. 

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

Jeg har solgt IT-konsulenter siden 1990, og i min rolle skal  jeg skal ind og rådgive og hjælpe kunder med deres mission. Så jeg skal ind og finde ud af, hvad det er, som kunden har brug for, og hvad deres udfordringer er. Jeg kommer ind i ChangeGroup med et kæmpe netværk, og jeg kender rigtig mange konsulenter i branchen, da jeg har været en del af den i så mange år. I forhold til mit arbejde med konsulenter og kunder, så gælder det samme med, at det er vigtigt for mig, at tingene og kommunikationen er transparent. Det kan jeg også mærke er et vigtigt element i ChangeGroup, så det sætter jeg stor pris på”.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

”Jeg har valgt – trods to andre jobtilbud – at sige ja til ChangeGroup, da jeg i forvejen kendte to profiler hos ChangeGroup, som talte meget positivt om arbejdspladsen og de værdier, som virksomheden har. Selve stillingen passer også godt til dét, som jeg gerne vil med mit arbejdsliv nu. Jeg elsker at kommunikere med kunder, hjælpe kunder og servicere kunder, og det får jeg mere mulighed for i denne stilling. Så det hele passede godt sammen. Hertil har ChangeGroup et ekstremt godt ry ude i branchen, og jeg har samarbejdet med ChangeGroup før, så derfor kender jeg jo også til virksomheden. Så det var baggrunden for valget”.

 

Short facts om Tom Slivsgaard:

  • Ansat i ChangeGroup pr. 7. februar 2022
  • Stillingsbetegnelse: Senior Sales Manager
  • Baggrund: Forskellige CEO-positioner og herudover salg og rådgivning
  • Fun fact: Tom spiller computerspil – især skydespil af forskellige arter – og han er ret god til det