TT38 talenttest

Kender du dine talenter og udnytter du dem?

Nu har du mulighed for at investere i dig selv. Tag en TT38 talenttest og lær dine talenter at kende. Undersøgelser viser, at i de opgaver hvor du bruger dine top-talenter leverer du 2-3 gange så meget output sammenlignet med dine middel-talenter. Samtidig er det energigivende og sjovt at bruge dine top-talenter, idet du performer og samtidig laver færre fejl. Hos ChangeGroup kan Katrine og Catrine i rekruttering hjælpe dig med TT38 talenttesten udviklet af Talents Unlimited. Du kan læse mere om hvordan ChangeGroup selv bruger TT38 internt her.

Pris

Kr. 3.700,-

Prisen er ekskl. moms

Tilmeld
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Hvem har glæde af en test?

Alle som ønsker større indsigt og forståelse af sin unikke og personlige talentsammensætning og det potentiale den rummer. Din talentsammensætning afspejler dine kognitive evner, mønstre og måder du reagerer på. Du får rangordnet dine 34 talenter efter styrke, så det er tydeligt hvad der er top-talenter og non-talenter. Teorien foreskriver at det er energigivende og sjovt at arbejde med sine top-talenter, man laver langt færre fejl og arbejder hurtigere og mere effektivt. Omvendt hvis dine arbejdsopgaver fordrer at du skal bruge dine non-talenter, bliver du drænet for energi, laver fejl og er mindre produktiv.

Er du mellem opgaver eller job, kan testen anvendes til at italesætte og forstå din talentsammensætning, som er nyttig viden i dit videre erhvervsforløb. Særligt hvis du er i en ”hvad skal jeg nu” situation, kan testens tilbagemelding hjælpe med at identificere dette. Det kan være svar på hvad – og måske hvorfor – du skal (eller ikke skal) noget nyt. Du får øget indsigt i dig selv, og hjælper til egen personlig udvikling.

Hvad er en TT38 talenttest og hvad koster et forløb?

TT38-testen er en psykometrisk test som er udviklet på baggrund af forskning inden for positiv psykologi. Testen består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre.
Når du har gennemført TT38-testen, får du tilsendt en ca. 20 sider lang rapport hvorefter der følger en telefonisk feed-back og gennemgang af rapporten som typisk varer 1-1.5 time.

Forløbet koster inklusiv TT38 talenttest, rapport og tilbagemelding DKK 3.700 eks moms.

Du kan læse mere om Talents Unlimited som har udviklet testen her.

Eksempel på en TT38 profil

Denne graf repræsenterer testens motor, og den er et af de vigtigste elementer i den rapport, som genereres til dig, efter du har færdiggjort TT38-testen. Det er en oversigt over de 34 talenter rangordnet efter deres styrke i relation til hinanden. Talenter afspejler kognitive evner, mønstre og måder, som mennesker reagerer på.

Tag en TT38 test og få tilbagemelding fra Katrine, Maria eller Catrine

Katrine og Catrine er alle certificerede i TT38 test værktøjet. Nu har du mulighed for at investere i dig selv og gennemgå et TT38 forløb og lære dine talenter at kende.