Pension for selvstændige konsulenter

Gratis rådgivningsmøde om din pension

En af de populære fordele som selvstændig konsulent er den fulde selvbestemmelse på alt fra opgavetype til valg af firmabil, telefonmodel og antal ugers ferie. Et af de områder som du kan - men måske ikke bør - sløjfte, er opsparing til pension. ChangeGroup har indgået samarbejde med 2 partnere der hjælper selvstændige med at opnå de rette rammevilkår for deres pensioner, forsikringer og sundhedsforsikringer. Begge partnere tilbyder et gratis rådgivningsmøde og skræddersyet pensionsløsning med stor fleksibilitet. Da pensionsrådgivning (også) handler om tillid og kemi - samt at ydelserne der tilbydes ikke er ens, anbefaler vi at tage en snak med begge og derfra beslutte hvilken passer bedst.

PensionsSelskabet

PensionsSelskabet er bl.a. eksklusiv partner med AP Pension og Nordnet, hvilket betyder at du både kan opnå gode rammevilkår på omkostningssiden, god forsikringsdækning, samt øget fleksibilitet for investering af pensionsmidler. Løsningen egner sig blandt andet til de konsulenter, der ønsker selv at investere pensionsmidler, da PensionsSelskabet som de eneste tilbyder en unik kombination af et pensionsselskab og Nordnet.

Du kan læse mere om den nye pensionsløsning her.

Nyegaard Pensionsrådgivning

Nyegaard Pensionsrådgivning har været mæglere siden 1991, og fordelene ved deres model er at de tilbyder selvstændige de samme fordele som firmapensioner (sikkerhed ved død, invaliditet, sygdom, alderdom), dækninger tilpasset offentlige ydelser, lempeligere heldbredsoplysninger og lavere forsikringspriser. Du får uvildig rådgivning om alt for opsparing, sikring af familien og samboende, pension, privatøkonomi, gældsnedbringelse, investering, arv og meget mere.

Ring eller skriv til Henrik Deleuran hos Nyegaard Pensionsrådgivning og hør mere om ordningen. hd@nyegaardpension.dk | t: +45 42 680 686. Husk at nævne at du kommer fra ChangeGroup konsulentnetværket.