ChangeGroup kåret som et af landets dygtigste IT-konsulenthuse

Computerworld har udgivet årets Top100-virksomheder, som er en kåring af landets dygtigste IT-virksomheder. Her har ChangeGroup fået en flot 6. plads i branchekategorien.

Computerworld har udgivet årets Top100-virksomheder, som er en kåring af landets dygtigste IT-virksomheder. Her har ChangeGroup fået en 6. plads i branchekategorien, og hertil har ChangeGroup opnået en 47. plads blandt alle 605 udvalgte IT-virksomheder. Du kan læse om årets virksomheder i Computerworlds offentliggørelse HER.

Hvad er Computerworlds Top100?

Computerworld har hvert år siden 1996 kåret Danmarks dygtigste IT-virksomheder. Kåringen sker på baggrund af beregninger af selskabernes to seneste årsregnskaber. Det er desuden en forudsætning, at virksomheden er registreret i Computerworld Brancheguiden. I år er bruttolisten på 605 virksomheder, hvilket er en ny rekord.

Den flotte placering har da også skabt begejstring internt i ChangeGroup, og direktør Claus Løfberg Jørgensen fortæller om kåringen:

“Vores strategi virker, og vi er stolte af at have præsteret så flot i 2022, og det på alle parametre. Alle på holdet har vist en meget stærk eksekveringsevne på mange af de projekter, som har haft betydning for vores vækst. Strategiarbejdet er i høj grad medarbejdernes fortjeneste. Det er dem, som præcis ved, hvad vi skal fokusere på for at lykkedes. Vi har droppet at have langsigtede planer mange år frem, men vi arbejder i stedet med at have en ”drøm”, som vi gerne vil jagte i 3-4 år. En slags vision. Ud fra den beslutter vi os så sammen for, hvad og hvilke projekter, der i den kommende sæson, kan støtte op om vores fælles drøm,” forklarer direktør Claus Løfberg Jørgensen og fortsætter:

“Travlheden og den hidsige vækst var en super kick start for os alle. Når det så er sagt, så behøves det ikke fortsætte i samme tempo, men vi jagter da fortsat en stabil vækst,” understreger han.

Du kan læse om ChangeGroups vækstrejse i vores tidligere artikel her: https://changegroup.dk/aktuelt/direktoer-2022-boed-paa-53-omsaetningsvaekst/

Computerworld top 100 ChangeGroup