Projekt- og programledelse

Webinar: Løft projektsamarbejdet til nye højder med generativ AI

Generativ AI kan øge produktiviteten i forbindelse med mødeafholdelse, brainstorming og opgavestyring. Vil du vide hvordan? På dette webinar viser vi, hvordan du kan bruge generativ AI og Microsoft Copilot, Teams, Whiteboard og Loop til at optimere projektsamarbejdet med andre som projektleder.

Tilmeld dig vores første ud af tre webinarer, hvor ChangeGroup og Projectum viser dig, hvordan de enkelte AI muligheder kan gøre en positiv forskel for den enkelte projektleder og organisationer som helhed.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

17. april 2024
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld dig nederst på siden!

Tilmeld
Line Vestergaard Nielsen marketing ChangeGroup
Vil du vide mere?

Line Vestergaard Nielsen

Information

Dato & tid:

17. april 2024

kl. 08:30-09:30

Sted:

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst her på siden

Hvorfor er det interessant?

Når du som projektleder forstår og mestrer generativ AI, kan du øge produktiviteten i projektarbejdet. På det første webinar med Peter Charquero Kestenholz fra Projectum kommer vi nærmere ind på Copilot, hvad det kan bruges til og særligt ift. samarbejde med Microsoft Teams, Whiteboard og Loop. Deltag for at få færdighederne til at kunne anvende AI-værktøjerne i din hverdag som projektleder.

Hvad kan du tage med dig fra webinaret?

  • Opnå en dybere forståelse af de forskellige funktioner i Copilot
  • Få konkrete eksempler på og demonstrationer af, hvordan du kan anvende generativ AI til at effektivisere arbejdsprocesser
  • Opdag hvordan du kan forbedre samarbejdet med dine kolleger ved at integrere generativ AI og Microsoft Copilot, Teams, Whiteboard og Loop
  • Få klarhed over forskellene mellem den gratis og betalte version af Microsoft Copilot

Husk vores kommende webinarer om AI og projektledelse:

Den 30. april: Boost din personlige produktivitet med Copilot

Den 14. maj: Automatisering af projekt- og porteføljestyring med AI

Peter Charquero Kestenholz AI og projektledelse

Peter Charquero Kestenholz

Founder, Head of Innovation & AI hos Projectum

Peter er stifter og leder af Innovation & AI hos Projectum, en global leverandør af Microsoft-teknologitjenester og løsninger inden for projekt-, ressource- og porteføljestyring. Han har over 20 års erfaring inden for iværksætteri, projektledelse og forandringsledelse. Hans mission er at undersøge fremtidige markedstendenser og udføre eksperimenter og 'hackathons' internt og eksternt ved hjælp af Microsofts sky- og AI-platforme, for at muliggøre innovation og transformation for kunden.