Program- og projektledelse

Webinar: Fra verdensmål til virksomhedsmål

Bæredygtighed er på toppen af agendaen i det danske virksomhedslandskab, og det er derfor vigtigt at kunne forstå og anvende verdensmålene som strategisk virkemiddel til forretningsudvikling. Verdensmålene kan virke store og uhåndgribelige, og derfor har vi skabt dette webinar, som tager dig fra verdensmål til virksomhedsmål.

Som konsulenthus har vi valgt at være frontløber på den bæredygtige projektleder, og vi har derfor lavet denne introduktion til bæredygtighed, som skal være med til at klæde vores konsulenter på til at kunne forstå og drive den bæredygtige dialog hos kunderne.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

5. oktober 2023
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld
Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Information:

Dato og tidspunkt:

05. oktober

kl. 08.30-09.30

Sted:

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst på denne side

Om webinaret:

Du kender formodentligt til FN’s verdensmål, men ved du, hvordan man kan anvende dem som et strategisk værktøj i dit arbejde?

På dette webinar giver Camilla Egeberg Rasmussen, verdensmålsambassadør, en introduktion til, hvordan verdensmålene kan bruges af virksomheder og stakeholders til at skabe fokus, udvikling og vækst med udgangspunkt i temaerne:

  • Verdensmålstimen – en introduktion til FN’s Verdensmål
  • Hvordan kan FNs Verdensmål anvendes som udviklings- og vækstværktøj i virksomheder?
  • Hvorfor er FNs Verdensmål vigtige at vide noget om i arbejdet som freelance-konsulent?

 

Målgruppe:

Webinaret henvender sig til projektledere, bæredygtighedsmedarbejdere, teamledere, Scrum Masters, Product Owners, projektdeltagere, forretningsanalytikere, proceskonsulenter, PMO-medlemmer, forandringsledere, mellemledere og andre, som ønsker at få en introduktion til bæredygtighedsbegrebet i en organisatorisk kontekst.

Ditte Deigaard, freelancekonsulent, bæredygtighed Sustainability Management Office (SMO)

Oplægsholder

Ditte Deigaard

Sustainable Change Manager

Ditte Deigaard er freelancekonsulent og en erfaren facilitator for bæredygtig forandring, der integrerer forretning med vision, mennesker med passion og lederskab med ansvar.

Camille Egeberg Rasmussen verdensmål FN

Oplægsholder

Camilla Egeberg Rasmussen

CSR-specialist og verdensmålsambassadør

Camille Egeberg Rasmussen er uddannet fra Verdensmålsakademiet i 2021, og hun har siden bredt sit speciale i FN's verdensmål til en lang række danske virksomheder.