Projekt- og programledelse

Webinar: Automatisering af projekt- og porteføljestyring med AI

Generativ AI kan automatisere, assistere og augmentere dine projekt- og porteføljestyringsopgaver. Vil du vide hvordan? På dette webinar viser vi, hvordan du med AI kan generere tidsplaner, risici og statusrapporter og øge effektiviteten i projektarbejdet.

Tilmeld dig vores tredje webinar om AI og projektledelse, hvor ChangeGroup og Projectum viser dig, hvordan de enkelte AI muligheder kan gøre en positiv forskel for den enkelte projektleder og organisationer som helhed.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

14. maj 2024
Kl. 08:30 - 09:30

Tilmeld dig nederst på siden!

Tilmeld
Line Vestergaard Nielsen marketing ChangeGroup
Vil du vide mere?

Line Vestergaard Nielsen, Marketing projektleder

Information

Dato & tid:

14. maj 2024

kl. 08:30-09:30

Sted:

Online – Teams

Link til webinaret sendes ud et par dage før afholdelse

Tilmelding:

Du tilmelder dig via vores kontaktformular nederst her på siden

Hvorfor er det interessant?

Når du som projektleder forstår og mestrer generativ AI, kan du øge produktiviteten i projektarbejdet. På det tredje webinar med Peter Charquero Kestenholz fra Projectum kommer vi nærmere ind på, hvordan du kan bruge AI til at automatisere, assistere og augmentere dine projekt- og porteføljestyringsopgaver. Samtidig giver vi dig et indblik i Projectums Power PPM-løsning, der i dag anvendes af virksomheder i både Danmark og udlandet.

Hvad kan du tage med dig fra webinaret?

  • Bliv klogere på, hvordan generativ AI kan automatisere, assistere og augmentere dine projekt- og porteføljestyringsopgaver
  • Forstå brugen af Power PPM og hvordan danske og udlandske virksomheder bruger værktøjet
  • Få konkrete eksempler på og demonstrationer af, hvordan du kan anvende generativ AI til at effektivisere arbejdsprocesser

 

Husk vores kommende webinarer om AI og projektledelse:

Den 17. april: Løft projektsamarbejdet til nye højder med generativ AI

Den 30. april: Boost din personlige produktivitet med Copilot

Peter Charquero Kestenholz AI og projektledelse

Peter Charquero Kestenholz

Founder, Head of Innovation & AI hos Projectum

Peter er stifter og leder af Innovation & AI hos Projectum, en global leverandør af Microsoft-teknologitjenester og løsninger inden for projekt-, ressource- og porteføljestyring. Han har over 20 års erfaring inden for iværksætteri, projektledelse og forandringsledelse. Hans mission er at undersøge fremtidige markedstendenser og udføre eksperimenter og 'hackathons' internt og eksternt ved hjælp af Microsofts sky- og AI-platforme, for at muliggøre innovation og transformation for kunden.