Vi har udvidet vores rekrutteringsteam med en kollega, som vi i den grad har glædet os til at byde velkommen

Vi har været så heldige at overbevise Catrine Caspersen om, at hun skal være en del af teamet i ChangeGroup. Derfor startede hun 1. september som rekrutteringsspecialist, og skal bl.a hjælpe med at sammensætte stærke konsulentteams hos kunderne. Vi har taget en snak med Catrine om turen til ChangeGroup.

Under hele rekrutteringsprocessen oplevede jeg den gode stemning og stærke fællesskab, der er blandt medarbejderne i ChangeGroup. Jeg kunne straks fornemme, at der hersker en speciel kultur, som er meget inkluderende og imødekommende, og hvor medarbejderne anvender deres toptalenter i det daglige arbejde. Det, blandt mange andre ting, gjorde det nemt at vælge at arbejde hos ChangeGroup.

Min opgave hos ChangeGroup bliver at rekruttere de bedste konsulenter til vores kunder, og samtidig have fingeren på pulsen og kigge ud i fremtidens konsulentbehov. Jeg ser frem til at lære alle konsulenterne at kende og opbygge en tæt relation til de dygtige mennesker, som hjælper vores kunder hver dag.

Jeg glæder mig især til at hjælpe med at starte og udvikle nye projekter, blive klogere på de unikke teamprocesser og give indspark til, hvordan tingene måske kan gøres anderledes qua erfaring fra tidligere stillinger.

Jeg har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet og har derefter specialiseret mig inden for pædagogisk psykologi og erhvervspsykologi, hvor jeg er blevet klogere på psykologien bag mennesker i arbejdssammenhæng. Under min studietid og efter færdiguddannelse har jeg gjort karriere hos Moment, hvor jeg som rekrutteringskonsulent har hjulpet kunderne med at finde dygtige medarbejdere, samt drevet større projekter i peakperioder.

Om Catrine Caspersen:

Startede i ChangeGroup: September 2021

Stilling: Rekrutteringsspecialist i ChangeGroup

Baggrund: Karriere som rekrutteringskonsulent hos Moment

Fun Fact: Jeg er ivrig vinterbader og er gerne den første til at slå hul på isen

ChangeGroup_os_os_medarbejder_Catrine_Caspersen_kvadrat_600px_600