Tre webinarer som klæder dig på til bæredygtighed

Uanset om du arbejder som freelancekonsulent, som leder i en virksomhed eller som noget helt tredje, så er det vigtigt, at du har en basisviden om bæredygtighed. Vi har gjort det nemt for dig og har her samlet vores tre seneste webinarer om bæredygtighed, som klæder dig på til at kunne tale om og arbejde med bæredygtighed.

Bæredygtighed er mere og andet end CO2-udledning og en mission om at redde biodiversiteten. Bæredygtighed er et paraplybegreb, som dækker over en lang række af økonomiske, sociale og miljømæssige områder, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvor man starter sit bæredygtige mindset. Derfor har ChangeGroup i efteråret ’23 optaget en række webinarer, som har fokus på at klæde vores kunder og konsulenter på til den ansvarlige dialog, og dem får du nu mulighed for at se her.

Første webinar giver dig en pædagogisk og overskuelig introduktion til bæredygtighed samt en forståelse for, hvorfor de danske virksomheder har så stort et fokus på emnet. Det næste webinar træder et spadestik dybere og giver dig en forståelse for FN’s Verdensmål, og hvordan du (og virksomheder) kan anvende de 17 Verdensmål som strategisk redskab til en mere ansvarlig fremtid. Sidste webinar har fokus på de lovkrav, som der snart kommer væltende ind over det danske virksomhedslandskab, og hvad disse lovkrav får af betydning for virksomhedernes drift og ansvar.

INTRODUKTION TIL BÆREDYGTIGHED

At kunne tænke bæredygtighed ind i projekter er en vigtig kompetence at have i projektlederens rygsæk, og efterspørgslen på bæredygtighedsbevidste freelancekonsulenter stiger stødt.

På dette webinar giver vi dig en introduktion til emnet for dig som projektleder.

I dette webinar vil du blandt blive i stand til at kunne svare på:

 • Hvad betyder bæredygtighed overhovedet?
 • Hvordan ved man, om noget er bæredygtigt?
 • Kan man måle bæredygtighed?
 • Er bæredygtighed bare varm luft eller noget virksomhederne reelt behøver beskæftige sig med?
 • Hvorfor er bæredygtighed vigtigt at vide noget om som freelancekonsulent?

 

FRA VERDENSMÅL TIL VIRKSOMHEDSMÅL

Du kender formodentligt til FN’s verdensmål, men ved du, hvordan man kan anvende dem som et strategisk værktøj i dit arbejde?

På dette webinar giver Camilla Egeberg Rasmussen, verdensmålsambassadør, en introduktion til, hvordan verdensmålene kan bruges af virksomheder og stakeholders til at skabe fokus, udvikling og vækst med udgangspunkt i temaerne:

 • Verdensmålstimen – en introduktion til FN’s Verdensmål
 • Hvordan kan FNs Verdensmål anvendes som udviklings- og vækstværktøj i virksomheder?
 • Hvorfor er FNs Verdensmål vigtige at vide noget om i arbejdet som freelancekonsulent?

 

NÅR BÆREDYGTIGHED BLIVER TIL LOVKRAV

Mange eksperter spår, at rapporteringsafdelingerne til bæredygtighed snart vil blive lige så store som økonomiafdelingerne i danske virksomheder, og de fleste virksomheder har ikke kompetencerne in house til at få udviklet og implementeret de processer, der skal til for at lykkes med de nye krav og opgaver. Webinaret bliver lavet i samarbejde med Silke Sønderstrup-Granquist, som er CSR-ekspert og rådgiver med fokus på at oversætte og omsætte bæredygtighed til konkrete og håndgribelige handlinger i hverdagen.

På dette webinar dykker vi ned i følgende spørgsmål:

 • Hvilken lovgivning, standarder og øvrige krav om bæredygtighed møder store danske virksomheder i fremtiden?
 • Hvem skal leve op til hvad og hvornår?
 • Hvad sker der, hvis man ikke overholder lovgivningen?
 • Hvorfor er den nye lovgivning vigtigt at kende til som freelance-konsulent?

 

 

Har du brug for rådgivning omkring jeres bæredygtige rejse?

Så kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores rådgivere. Du kan skrive til vores rådgivningschef Allan Beck på  ab@changegroup.dk eller kontakte ChangeGroup på  +45 3332 7778 .

Du kan også læse vores artikel om de bæredygtige forkortelser og terminologier HER.

Allan von Staffeldt Beck
Har du brug for rådgivning omkring jeres bæredygtige rejse? Så kontakt vores rådgiver

Allan von Staffeldt Beck

+45 3118 2488
ab@changegroup.dk