Ny rekrutteringsprofil til ChangeGroup: "Jeg faldt for de familiære værdier"

ChangeGroup har endnu engang fået et nyt ansigt i rekrutteringsteamet. Byd velkommen til Michella Lund Christensen!

Hvem er Michella?

”Jeg er udpræget optimist, både når det gælder arbejdsopgaver og generelle livssituationer. Dertil har jeg det bedst, når jeg er en del af et fællesskab. Disse karakteristika har stor betydning for min færden i sociale sammenhænge og er hurtigt noget, folk mærker i deres relation til mig. Samtidig vægter jeg retfærdighed i alle henseender utrolig højt, og behandler alle herudfra, og jeg ønsker naturligvis det samme i retur. I det private bor jeg sammen med min kæreste i København, hvor vi nyder godt af det brede kulturliv. Særligt de gastronomiske tilbud, da mad er en stor passion, som jeg bruger meget af min fritid på at dyrke”

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

”Min rolle i ChangeGroup er som en del af rekrutteringsteamet. Jeg har ikke direkte erfaring med rekrutteringsrollen, og jeg går derfor ydmygt til rollen, og jeg glæder mig til at suge til mig af teamets kompetente erfaring. Mit bidrag til rollen og teamet beror på erfaring med rådgivning indenfor den offentlige sektor, hvor jeg særligt har beskæftiget mig med relationsdannelse og undersøgelse af forskellige profiler for at skabe det mest bæredygtige samarbejde for alle parter. Jeg er meget nysgerrig på alle typer mennesker og deres billede af et meningsfuldt arbejdsliv, hvorfor jeg søgte ind i rekrutteringsverdenen”

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

”Min vej ind i ChangeGroup var lettere utraditionel. I takt med min specialeskrivning undersøgte jeg, hvor profiler med samme baggrund som jeg arbejdede. Her stødte jeg på ChangeGroups hjemmeside og et udløbet stillingsopslag til rekrutteringsteamet, som jeg valgte at udnytte til at sende en uopfordret ansøgning. Allerede i den indledende læsning faldt jeg for de familiære værdier. Det var tydeligt, at ChangeGroup ikke ensidigt prioriterede årelang erhvervserfaring, men i lige så høj grad en menneskelig profil, der matchede med teamet. Det harmonerede naturligvis med min motivation for at være en del af et fællesskab. Derudover har jeg størstedelen af min erhvervserfaring fra den offentlige sektor, som har affødt et behov for at arbejde i en mindre organisering med en flad struktur, hvilket ChangeGroup uden tvivl bærer præg af. Jeg er overbevist om, at læring og resultater har de bedste odds, når det udspringer og udvikles i fællesskab, og jeg glæder mig til at indgå i en hverdag, der bygger på samme overbevisning”

 

 

Short facts om Michella Lund Christensen:

  • Ansat I ChangeGroup pr. 1. august 2022
  • Stillingsbetegnelse: Rekrutteringsspecialist
  • Baggrund: Socialrådgiver og cand. pæd. psyk. Erfaring fra rådgivningsstillinger – hovedsageligt fra det offentlige, men også frivilligt og privat regi.
  • Fun fact: ”Jeg har både skydivet og prøvet verdens højeste gynge, selvom jeg absolut ikke er glad for højder”

 

 

Michella Lund Christensen