Erfaren senior rådgiver hentet ind i publicteamet

Indgående kendskab til konsulentbranchen og stor erfaring med rådgivende salg. Dette kendetegner publicteamets nye holdspiller, som vil sætte projekt, program og porteføljeledelse i den offentlige sektor på agendaen. Mød Henrik Hajslund i et velkomstinterview her.

 

Hvem er Henrik?

”Jeg er en positiv, kreativ og optimistisk person, som drives af resultatskabende arbejde i samarbejde med andre. Jeg har altid arbejdet med projekter og porteføljer i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og jeg har altid haft fokus på at mit arbejde skal skabe værdi. Når det kommer til IT og forandringer lever jeg efter sætningen: Det skal ikke bare virke, det skal også bruges. Derfor har jeg altid fokus på den menneskelige side af de løsninger og processer, jeg arbejder med, for hvis det ikke bruges, skaber det ikke værdi”.

“Privat bor jeg i et gammelt hus i Vanløse. Det er et projekt i sig selv. Jeg har ofte gang i en ombygning/renoveringsopgave, og ellers er der altid noget, der skal gøres i haven”.

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

“Jeg kommer selv med en baggrund som konsulent inden for projekt og porteføljestyring, og det er min klare ambition at dele min viden og erfaring inden for dette således, at vi sammen i Changegroup kan lægge endnu et lag på den i forvejen veludbyggede vidensbank til gavn for vores kunder. Min rolle bliver som rådgiver i offentlig sektor dels at bruge mit eksisterende netværk til at udbygge ChangeGroups engagement med offentlige aktører, men samtidig har jeg en ambition om at Changegroup får en endnu skarpere profil inden for projekt, program og porteføljeledelse i den offentlige sektor således, at vi kan tiltrække endnu flere dygtige konsulenter og opgaver”.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

“Jeg har fulgt ChangeGroup i mange år. Jeg kender både konsulenter og rådgivere, som har været, eller er, tilknyttet ChangeGroup. Jeg har både konkurreret mod, og arbejdet sammen med, Changegroup. Fælles for dette er, at jeg altid har haft en positiv opfattelse af virksomheden. Jeg opfatter Changegroup, som en det rette blandingsforhold af seriøsitet, positivitet, resultatfokus, professionalisme og humor. Derfor var det ikke svært for mig at sig ”ja tak”, da der opstod en mulighed for at blive en del af holdet”.

 

Short facts om Henrik:

Ansat i ChangeGroup: 1. februar 2023

Stillingsbetegnelse: Senior rådgiver

Baggrund: “Jeg har altid været i konsulentbranchen. Jeg har tidligere været konsulent og har bevæget mig stille og roligt over i rådgivende salg. Senest kommer jeg fra en stilling som salgsdirektør i Sopra Steria

Fun fact: Henrik har en stor passion for madlavning – gerne med et twist af originalitet.