ChangeGroup byder velkommen til endnu en ny rådgiver - Britt Lotus!

Vores rådgiverteam vokser igen, og vi har fået en sand solstråle ombord i ChangeGroup. Britt Lotus er vores nye senior rådgiver, og hun kommer med mere end 16 års erfaring med strategisk salg. Læs mere om Britt Lotus i denne artikel.

Hvem er Britt?

Jeg er en energisk person med stor interesse for mennesker og for den dynamik, der opstår i samarbejdet og udviklingen af relationer. Jeg har stærke samarbejdsevner, og jeg er oprigtig nysgerrig og elsker at få ny viden om alt. Jeg håber, at folk vil se mig som positiv, optimistisk og løsningsorienteret. Jeg vil sige, at jeg er fuldt engageret i alt, hvad jeg laver. Mit arbejde, kollegaer, kunder og ikke mindst menneskerne i mit privatliv. Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to drenge i Måløv. Jeg er en meget social person og trives derfor med en fyldt kalender, som kan betyde oplevelser i både børne- og voksenhøjder.

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

Min rolle bliver at rådgive og assistere virksomheder med højtkvalificeret konsulenter, og at forstå deres strategier og eksekvere på det. Jeg vil rådgive, udfordre, inspirere og samarbejde med både kunder og konsulenter, og mit mål er at bruge min evner med og til mennesker. Jeg ønsker mere end noget at danne stærke, tillidsfulde og de bedst mulige bæredygtige relationer for kunder og konsulenter.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

Tiden var inde til at tage skridtet tættere mod den rådgivende del af salget. Jeg er stolt, ydmyg og taknemmelig for at få muligheden hos ChangeGroup, da min baggrund bygger på en mere salgsbaseret profil end den rådgivende. Jeg har i min korte tid i ChangeGroup oplevet, hvordan de rent faktisk lever efter princippet one-family. They walk the talk. De er inkluderende, hjælpsomme, tillidsfulde og oprigtigt interesseret i menneskerne omkring dem. Dette uanset om du er kunde, konsulent eller kollega. Det kan ikke blive et bedre match end det, for mig, og med alt hvad jeg står for.

 

Short facts om Britt:

Ansat i ChangeGroup: November 2023

Stillingsbetegnelse: Senior rådgiver

Baggrund: Britt er uddannet psykoterapeut, og hun har arbejdet med strategisk salg i de sidste 16 år – de seneste 8 ½ år hos GN Store Nord.

Fun fact: “Jeg elsker mode”

Jeg har i min korte tid i ChangeGroup oplevet, hvordan de rent faktisk lever efter princippet one-family. They walk the talk.

Britt Lotus