Klumme af rekrutteringschefen: Det har været en fornyelsens år for rekrutteringsteamet

Dette år har været en fornyelsens år for rekrutteringsteamet i ChangeGroup. I løbet af året har to nye rekruttere nemlig fået ChangeGroup-jakken på. I januar fik vi Helle Færch ombord, og i sensommeren fik vi fornøjelsen af Michella Lund Christensen. 

Klumme af Katrine Krogbeck, rekrutteringschef 

Rekordmange nye konsulenter er blevet ChangeGroup’ere  

Dette år har været en fornyelsens år for rekrutteringsteamet i ChangeGroup. I løbet af året har to nye rekruttere nemlig fået ChangeGroup-jakken på. I januar fik vi Helle Færch ombord, og i sensommeren fik vi fornøjelsen af Michella Lund Christensen. 

2022 har også været året, hvor vores rekrutkræfter har været ekstra fokuseret på vores brug af talenttests til konsulenter, interne rekrutteringer og andre interessenter. Vores arbejde med talenttests viser os på daglig basis, at det gør en kæmpe forskel, at vi kan matche både konsulenternes personlige- og kompetenceprofil op med en virksomheds kultur og mission, og det har været vores urokkelige styrke i et år med rekord mange konsulenter i arbejde. 

For ja, det har været et travlt år. I rekrutteringsteamet har vi on-boardet hele 180 nye konsulenter i ChangeGroup-netværket, og hertil at vi fået 206 konsulenter i arbejde.  

Rekrutteringsafdelingen har fået to nye ansigter 

Helle Færch startede 2. januar efter den sidste nytårsrøg havde lagt sig, og sprang lige ind i rollen. Ikke nok med at hun tidligere har været ChangeGroup-konsulent, så kom hun med viden, erfaring, en kæmpegejst for at arbejde med mennesker og ikke mindst en certificering i ynglingsværktøjet, som er talenttest. 

Michella Lund Christensen måtte vi vente på. Kandidaten skulle i hus, men 15. august blev hun endelig en del af gruppen. Vi er stolte over, at hun valgte os til at starte karrieren især, da hun fortalte, at det hun faldt for, var de familiære værdier. Et lille halvt år efter er hun flyvefærdig som rekrutteringsspecialist på lige fod med alle i teamet og mestrer alt fra tilbagemelding i talenttest, on-boarding, opgavematch til CV-sparring – det er stærkt gået! 

Digitalisering skal øge vores konsulenters oplevelse 

Vi kommer til at søsætte vores digitaliseringsprojekt i missionen om at gøre os til konsulenternes foretrukne partner og understøtte vores konsulenter ved at skabe de bedste rammer for, at de kan udleve det frie ambitiøse arbejdsliv med fokus på, hvordan vi kan være mere tydelige og tilgængelige i konsulenternes dagligdag, hvordan vi imødekommer konsulenternes behov for kollegial sparring og fællesskab, hvordan vi understøtter konsulenternes lyst og ambition om at udvikle sig fagligt og afslutningsvist hvordan vi kan styrke konsulenternes tilhørsforhold til ChangeGroup. 

Hertil kommer rekrutteringsafdelingen til at vokse endnu engang fra fire til fem rekrutter. Det ser vi frem til. 

Fra rekrutteringsteamet siger vi tak for 2022, og vi ser frem til at se dig i 2023! 

Det gør en kæmpe forskel, at vi kan matche både konsulenternes personlige- og kompetenceprofil op med en virksomheds kultur og mission

Katrine Krogbeck, rekrutteringschef