Risikostyring

Projekt- og programledelse

Risikostyring i en kompleks og foranderlig verden

Hvordan bliver vi bedre til at håndtere usikkerhed og risici i forandringsinitiativer og udviklingsprojekter? Hvad kan vi gøre, for at supplere ‘best practice’ processer og værktøjer inden for fx projektledelse? Og hvordan gør man organisationen i stand til at tilpasse sig usikkerhed? Man skaber et fundament bygget på en dybdegående forståelse af ordnede, uordnede og kaotiske systemer, samt et ledelsesmæssigt mindset der har udforskning, diversitet, inklusion og modstandskraft som kerneværdier.

Den 29. august kl. 16:30-18:30 fortæller risikorådgiver Anders Find og management konsulent Nikolaj Raahauge om deres syn på risikostyring i en kompleks og foranderlig verden. Kom og bliv inspireret til dit arbejde med usikkerhed og risikostyring, når vi sammen dykker ned i spørgsmål som:

  • Hvad er traditionel risikostyring?
  • Hvad er kompleksitet for en størrelse og hvordan håndterer vi det?
  • Hvor møder ’best practice’ risikostyring sine begrænsninger?
  • Hvad er elementerne i et nyt ledelsesparadigme indenfor risikostyring?
  • Hvilke teknikker og værktøjer kan man anvende?

 

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

29. august 2019
Kl. 16:30 - 18:30

Eventet er gratis

Tilmeld

Praktisk information

Dato & tid

29. august 2019

16:30-18:30

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Parkering

Der er begrænset parkering i gården, indgang ved Jagtvej 177. Husk at registrere din bil i receptionen. Hvis der er optaget i gården henvises der til parkering i de omkringliggende gader.

Oplæg

Oplægget holdes på dansk. Der serveres kaffe, te og snacks.

Anders

Oplægsholder

Anders Find

Risikorådgiver

Anders er specialiseret i digitialiseringsprojekter, risikoledelse og -styring. Han har siddet en årrække i statens projektråd og været med til at udvikle den statslige IT-projektmodel. Med en baggrund fra kommune og stat, har Anders erfaring med risikovurdering af projekter og organisationer ift. bl.a. forretningsmæssige og organisatoriske risici. Han er certificeret i bl.a. PRINCE2®, Benefit Management®, M_o_R® & MSP™.

Nikolaj

Nikolaj Raahauge

Management konsulent

Nikolaj er en management konsulent og facilitator, med erfaring inden for program-, projekt- og risikostyringsdiscipliner. Han mener at succes med initiativer i dagens komplekse miljøer kræver ledere der engagerer, udvikler og aktiverer interessenter af organisationen, samtidig med at der opretholdes et stærkt link til virksomhedens vision og strategi. Nikolaj er bl.a. certificeret i PRINCE2®, M_o_R® Foundation & Practitioner, MSP™ Foundation & Practitioner.