changegroup_konsulenthus_raadgivning_pitching_night_bootcampen

CHANGEGROUP

Pitching Night er tilbage!

Torsdag d. 24. oktober indtager 4 af vores dygtige konsulenter scenen. De får 10 minutter hver til at pitche deres forretningsidé. Og så vil de gerne have din hjælp. Når de har pitchet er din rolle at give feedback, umiddelbare indtryk og gode råd.

Inden pitching night har vores 4 deltagere været på Bootcamp, hvor de har fået konstruktiv sparring og input til hvordan de pitcher deres forretningsidé foran et publikum, præcis som i Silicon Valley. De vil lære at præsentere deres idé til interessenter, investorer eller familiemedlemmer, der kun har et kort øjeblik til at vurdere om deres kapital, tid, ressourcer, eller medfølelse skal gå deres vej.

Som en del af publikum vil du få en større indsigt i hvad en god pitch kræver, og måske får du mod på at realisere din helt egen idé til en fremtidig pitching night. Vi ser frem til en aften fyldt med spændende forretningsidéer, gode råd og god stemning, og håber på at se dig!

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

24. oktober 2019
Kl. 17:00 - 20:00

Arrangementet er gratis.

Tilmeld

Praktisk information

Sted

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Dato & tid

Torsdag d. 24. oktober

17:00 – 20:00

Parkering

Der er parkering i gården, indgang ved Jagtvej 177. Husk at registrere din bil i receptionen.

Om Pitching Night

Konceptet opstod for to år siden, da Henrik Schultz til en fredagsbar udklækkede en idé: Vi skal ud over rampen med vores indre nørd og hjælpe hinanden med at udleve den passion og de idéer vi har.

Da Henriks idé var helt i tråd med ChangeGroups ånd, gik der højst et splitsekund før konceptet var på plads: En pitching-night, hvor vi hjælper hinanden, og giver autentisk feedback til de forretningsidéer vi hver især har.

Inden vores kollegaer indtager scenen har de fået de mest fornødne redskaber af Henrik Schultz, så de er klar til at pitche foran et publikum – ligesom man gør i Silicon Valley på “pitch nights” foran rigtige investorer.

Aftenens forløb

Deltagerne præsenterer hver deres forretningsidé. Hver præsentation afsluttes med en kort åben diskussion, hvor alle inviteres til at give input og gode råd. Vi er således alle en del af det panel, der giver feedback til vores kollegaers forretningsidéer. Er der behov for at tale videre, eller vil man endda tilbyde sin hjælp til et projekt, er der tid til at netværke efter pitch’ene.

Målet med pitching-night er udover netværk i hyggeligt selskab, at vi kommer tættere på hinanden, bagom konsulentrollen og hjælper hinanden med at udvikle forretningsidéer.

Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk