Morgenmøde: Tænk regenerativt med Louise Sparf - ChangeGroup

Ledelse

Fremtidens arbejdsplads: Virksomheder skal tænke regenerativt

Nu får du muligheden for at komme og høre Louise Sparf, ekspert i arbejdsliv og ledelse, fortælle om det paradigmeskifte, som der lige nu bruser frem hos de danske virksomheder inden for alternative arbejdsformer og bæredygtig ledelse. Over en kop friskbrygget kaffe og en lun bolle vil Louise fortælle om de samtaler og erfaringer, som hun har med nogle af landets største virksomheder omkring regenerativ virksomhedsledelse, og samtidigt inspirere dig til at bringe regenerativ ledelse ind i din virksomhed.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

5. september 2023
Kl. 08:30 - 10:00

Tilmeld

Praktisk information

Dato:

5. september

kl. 08.30-10.00

Sted:

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Vejvisning:

Der er parkering i gården via Jagtvej 177.

Metro M3, Bus 150S, 184, og 185, kører alle til Vibenshus Runddel.

Hvorfor er det interessant?

Arbejdslivet befinder sig er i et historisk paradigmeskifte, hvor nye og markant anderledes arbejds- og ledelsesformer ridder med på en større bølge af social bæredygtighed, som er skyllet ind over alle verdens virksomheder. Det betyder derfor, at der er et perspektivskifte i gang i måden at drive virksomhed og i måden at udøve ledelse på, som handler om at skabe en bæredygtig og medmenneskelig arbejdskultur i kontinuerlig vekselvirkning mellem omsorgsfuldhed og handlekraft, mellem pause og produktivitet baseret på principper om mening, trivsel og samskabelse.

Det er derfor vigtigt at forstå, hvordan det regenerative paradigmeskifte kommer til at påvirke din virksomhed, dit arbejdsliv og dit lederskab, og hvordan din virksomhed kan gribe den bæredygtige bold og vende til en fordel 360 grader rundt.

Hvad kan du få ud af at deltage?

  • Øget opmærksom på det ledelsesmæssige skifte, som er forudsætningen for at lykkes med en bæredygtig omstilling
  • Forståelse for forretningspotentialet i at dreje din virksomhed i en regenerativ retning
  • Forståelse for regenerativ ledelse, og inspiration til hvordan principperne implementeres i praksis
  • Indsigt i hvad nærvær og hjerte betyder for dine medarbejderes helbred og innovationskraft
  • Forståelse for at pauser er forudsætningen for at lykkes som leder
  • Indsigt i hvordan hjernen spænder ben for produktivitet
  • Inspiration til hvordan du ud fra dette naturbaserede perspektiv, kan lede en sund organisation i høj trivsel, der skaber mere værdi, end den tager
Louise Sparf 350x466

Ekspert i arbejdsformer og regenerativ ledelse

Louise Sparf er executive i Restart Agile, hun er rådgiver inden for arbejdsformer og regenerativ ledelse, hun er forfatter til bogen Lederskabet i balance, hun er podcastvært på podcasten "Det meningsfulde arbejdsliv" og så er hun bestyrelsesmedlem.