Kurser

NB DETTE KURSUS UDBYDES IKKE LÆNGERE - Kursus i facilitering

Lær hvordan du går fra at være en god mødeleder til en inspirerende facilitator. På kurset i facilitering får du kompetencer og værktøjer til at bruge facilitering som redskab til at skabe værdi. Du arbejder med at forfine din faciliteringstilgange og opnår kendskab til de seneste faciliteringsmetoder- og værktøjer. Kontakt Katrine Krogbeck for mere information om afholdelse af kurset.

Pris

Kr. 2.900,-

Tilmelding er bindende, pris ekskl. moms.

Tilmeld
Lær mere om kurset i facilitering

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Praktisk information

Sted

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Undervisning

Undervisningen foregår på dansk og er baseret på interaktiv klasserums undervisning, gruppe reflektioner, diskussioner, case arbejde og rollespil.

Forberedelse

Vær opmærksom på at du inden kurset skal have udfyldt en lille Whole Brain Profil test samt læse en tilsendt artikel. Forberedelsen tager ca. 30 min. Endvidere skal du medbringe en workshop, som du planlægger at afholde indenfor nærmeste fremtid. Test og materialer bliver fremsendt, når betaling er modtaget. Al undervisningsmateriale er på engelsk.

Om kurset

Forestil dig at du er blevet inviteret til at deltage i et tre timers kick-off event for et projekt uden agenda i invitationen. Når du ankommer er mødelokalet meget småt, intet visuelt på væggene indikerer et kick-off, folk kommer for sent, og der er ingen drikkevarer eller snacks på bordet. Under kick-off eventet lytter du til nogle af deltagerne, som har de samme informationer eller slides med fra sidste projektmøde, og det som blev aftalt ved sidste projektmøde, er ikke blevet eksekveret. Mødet mangler energi, deltagerne er defokuseret, kigger på deres pc eller mobil, og går ind og ud af mødelokalet under eventet. Tre timer senere forlader du mødelokalet frustreret, uengageret og med en følelse af at du har spildt din tid.

Kan du genkende nogle af de nævnte eksempler, når du afholder eller deltager i møder eller workshops? Så kan vores kursus i facilitering give dig redskaberne til at tilføje mere værdi og indhold til workshops og møder, som du enten afholder eller selv deltager i. Formålet er at øge fokus på, hvordan man skaber vellykkede møder og workshops.

Hvorfor er facilitering vigtigt?

Facilitering som disciplin handler om at gøre det lettere for deltagerne i workshops, hvor alle kan bidrage på hver deres måde, så alle synes, det har været værd at deltage i, samt at de går fra mødet med fuld energi og engagement. Populært sagt skal en facilitator sørge for form, fremdrift og optimal udnyttelse af gruppedynamik, så deltagerne kan rette deres fulde opmærksomhed mod “indholdet”. Og hvis du er en dygtig facilitator, kan du frigive den viden og erfaring, som den enkelte deltager har, så du kollektivt opnår den produktive eller innovative tænkning og synergi, der er nødvendig for at bringe de rigtige løsninger eller ideer til bordet.

Undervisningsmodel

Vi inviterer dig til et spændende 1 dags kursus, hvor vi sammen med Signe Uhre Guldfeldt fokuserer på facilitering som disciplin. På kurset lærer du at:

  • Forstå og forfine rollen som facilitator, der adskiller sig fra at være en god mødeleder – og finetune dine faciliteringskompetencer
  • Forstå de forskellige tankepræferencer som facilitator og deltagere – ved hjælp af Whole Brain modellen
  • Forstå hvorfor og hvornår facilitering giver værdi
  • Få kendskab til inspirerende faciliteringsprocesser- og værktøjer, som hjælper dig til at nå dine målsætninger, fastholde gruppefokus og evnen til at holde energien høj samt engagere forskellige typer af deltagere, som giver dig udfordringer som facilitato

Underviser

Signe Uhre Guldfeldt

Management konsulent

Signe har 12 års erfaring som management konsulent og 10 år med senior projektledelse, hvor hun bl.a. har hjulpet Novo Nordisk, NNE, LEO Pharma, Widex og Coloplast. Signe har stor erfaring med facilitering af workshops samt design og afholdelse af træningsforløb, har designet og eksekveret træningsforløb for +500 konsulenter i både Danmark, USA og Frankrig.

Relaterede kurser