Invitation: Sådan bliver du juniorkonsulent - ChangeGroup
Sådan bliver du juniorkonsulent

Juniorkonsulent-netværket

Invitation til åbent hus: Sådan bliver du juniorkonsulent

Stejl læringskurve, mulighed for remote arbejde, et fleksibelt arbejdsliv og en solid løn. Der er mange fordele i at kaste sig ud som freelancekonsulent, og for at sætte fokus på konsulentbranchen og dets karrieremuligheder inviterer ChangeGroup nu til åbent hus for talenter, som har lyst til at komme og høre omkring dét at være freelance juniorkonsulent.

Sted:

ChangeGroup

Vibenshuset

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

/terrassen i baggården (indgang via Jagtvej)

Tidspunkt:

8. juni 2023

Kl. 17.00-20.00

Tilmelding:

Du kan kun deltage, hvis du har tilmeldt dig via vores tilmeldingsformular nedenfor. Seneste tilmeldingsfrist er 30. maj.

Hvad er en juniorkonsulent?

I ChangeGroup er vores juniorkonsulenter profiler med en universitetsbaggrund og et par års erhvervserfaring i rygsækken, og de vil typisk sidde i stillinger som for et eksempel projektassistent, projektkoordinator, junior change manager eller junior PMO.

Til vores åbent hus vil to af vores juniorkonsulenter – Christian Stilling og Alexander Løve Bjergfelt – komme og fortælle om deres rejse ind i konsulentverdenen, og hvorfor de synes, at det er en overraskende fed måde at leve sit arbejdsliv på. Der vil både være lidt at spise og at drikke til deltagerne til denne aftens arrangement.

 

Programmet for åbent hus:

  • Kl. 17.00 – 17.15: Ankomst i baggården ved Vibenshuset – nærmere præcist terrassen. Er vejret dårligt, så trækker vi indenfor.
  • Kl. 17.15 – 17.30: Præsentation af ChangeGroup ved CEO Claus Løfberg Jørgensen
  • Kl. 17.30 – 17.45: Præsentation af rekrutteringsprocessen omkring dét at være juniorkonsulent ved rekrutteringsspecialist Catrine Caspersen
  • Kl. 17.45 – 18.00: Pause
  • Kl. 18.00 – 19.00: Oplæg af Christian Stilling og Alexander Bjergfelt omkring dét af være juniorkonsulent (herunder spørgsmål)
  • Kl. 19.00 – 20.00: Maden serveres, og her er man velkommen til at netværke og at booke et møde med ChangeGroup

OBS: Du kan kun deltage, hvis du har tilmeldt dig via vores tilmeldingsformular. Seneste tilmeldingsdato er 30. maj.

 

ChangeGroup præsenterer juniorkonsulent-netværket

ChangeGroup har skabt en social og faglig base for vores juniorkonsulenter, hvor inspiration og læring er i højsædet. Her kan vores juniorkonsulenter få rådgivning omkring dét at gå freelance, de kan få sparring fra andre juniorkonsulenter, som befinder sig samme sted i livet, og endvidere kan de få unikke muligheder for at opnå faglig udvikling. Sidst – men ikke mindst – kan de få et socialt fællesskab.

Juniorkonsulent-netværket afholder to gange årligt åbent hus, hvor talenter – med en universitetsbaggrund og et par års erfaring i rygsækken – kan komme og høre omkring det at være juniorkonsulent.

 

Hvem er ChangeGroup?

ChangeGroup er et konsulenthus, som rådgiver om IT og digitalisering ud fra kundens forretning, potentiale og kultur. Navnet ChangeGroup henviser til vores ’indsigt i forandring’ og vores evne til at ’arbejde som et team’. Det gør vi ved at samle landets bedste freelance IT-konsulenter, som hver eneste dag er med til at hjælpe Danmarks største virksomheder med deres udfordringer inden for IT, digitalisering og forretningsudvikling.

Vi er 20 medarbejdere på vores kontor i Vibenshuset på Østerbro, som består af vores rådgivningsteam, vores rekrutteringsteam, vores administrationsteam og vores marketing- og kommunikationsteam.

Følg også ChangeGroup på LinkedIn.

Alexander Bjergfelt juniorkonsulent netværk

Juniorkonsulent

Alexander Løve Bjergfelt

Alexander er juniorkonsulent og arbejder som projektassistent igennem ChangeGroup.

Christian Stilling juniorkonsulent netværk

Juniorkonsulent

Christian er juniorkonsulent og arbejder som scrum master igennem ChangeGroup.