projekter

Event

Debataften: Når projekter går i vasken – og hvordan vi fixer det.

Hvorfor kan vi stadig ikke eksekvere succesfulde projekter i 2020, hvad går der galt, og hvad kan vi gøre ved det? Det sætter vi fokus på d. 27. august, hvor vi får besøg af Andreas Trautner, som åbenhjertet fortæller om sine personlige erfaringer med fejlede projekter. Der er masser at lære både når projekter går godt og når de går i vasken.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

27. august 2020
Kl. 16:30 - 18:30

Arrangementet er gratis

Tilmeld

Praktisk information

Dato & tid

27. august 2020

Kl. 16:30-18:30

Sted

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Oplæg

Oplægget holdes på dansk.

Transport & parkering

Bus 14, 184, 185, 150S og Metro M3 kører til Vibenshus Runddel Station.

Der er begrænset antal parkeringspladser i gården.

Historien starter for 25 år siden, hvor Andreas blev sat i spidsen for et projekt, der både endte med at fejle og koste på det personlige plan. Men som også muliggjorde et hav af refleksioner og erkendelser flere år efter. Siden har Andreas fået mange succesfulde projekter på CV’et, og så er han måske en af Danmarks mest certificerede trænere og projektledere med alt lige fra PRINCE2 og agile metoder til forandringsledelse, benefit management, porteføljestyring og risikostyring.

Under oplægget fortæller Andreas om hvad projekter, efter hans mening, i sin rene form handler om, samt hvad der skal til, for at vi i år 2020 kan lykkedes med projekter på tværs af vandfaldsmetoder og agile discipliner.

Et af Andreas’ klare budskaber er: Der er alt for meget fokus på metoder. Det handler ikke om hvilken metode, man anvender – det handler om at mestre det helt basale projekthåndværk! Det er der få, der gør.

Andreas er ved at lægge sidste hånd på sin bog Intuitive Change Initiative Management, hvor han fortæller hvorfor så mange projekter kæmper en kamp og fejler, hvordan vi bliver opmærksomme på gap’et mellem det vi gør og det vi burde gøre – og hvordan vi kan fixe det. Han kommer bl.a. ind på hvilke kerne forandringselementer, som vi kan bruge til at få succes med projekter, programmer, portefølje og strategi-eksekvering.

Vi bliver nødt til at gøre noget anderledes. De udfordringer som organisationer havde med forandringsinitiativer for 10 og 20 år siden, er de samme de oplever i dag, og som vi vil opleve i fremtiden – med mindre vi begynder at gøre noget anderledes.

Alt det forsøger vi at debattere denne aften.

projekter

Oplægsholder

Andreas Trautner

Dr. Agronomie, forfatter, projektleder, forandringsleder m.v.

Andreas Trautner har omfattende praktisk erfaring med agile og traditionelle metoder og han er desuden instruktør i adskillige anerkendte metoder som Scrum, MSP (Change- og Program Management), PRINCE2 (Project Management), Risk- og Benefit Management.

Relaterede kurser