Kurser

Coding Pirates - piratskibet sætter sejl til igen

Tilmeldingen er åben til sæson 8 af Coding Pirates hos ChangeGroup, hvor børn og unge mellem 8-17 år arbejder med forskellige kodesprog og metoder, under temaet: Lær at programmere.

Pris

Kr. 500,-

Dato

7. feb - 9. maj 2019

Tilmeld
Vil du vide mere?

Sanne Pallesen

Praktisk information

Tid

12 uger
Torsdage kl. 17:00-19:00
I perioden 7/2-9/5-2019

Sted

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Undervisning

Undervisningen foregår over i alt 12 undervisningsgange, med start torsdag den 7. februar (ferie uge 7) og herefter hver torsdag i tidsrummet kl. 17.00-19.00. Afdelingen ligger i Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø, hvor ChangeGroup også har kontor.

Medlemsgebyr

Et medlemskab af ChangeGroups Coding Pirates afdeling koster Kr. 500,- pr. sæson pr. barn. Vi følger Coding Pirates setup og regler, hvor pengene går udelukkende til foreningen Coding Pirates, IT-udstyr, licenser m.m.

Hold og workshops

Sæsonen starter med introduktion af forskellige programmeringssprog herefter vælges hvilke specifikke programmeringssprog og metoder, som du vil lære mere om.

  • Swift er nemt at bruge og er open source, så alle med en idé kan skabe noget utroligt fx programmerer du mini droner. Med Lego Mindstorms Playground bygger vi robotter og få dem i live.
  • Unity bygger vi simple 2D spil til PC/Mac, som du kan selv kan arbejde videre med og gøre mere avancerede.
  • Scratch er et programmeringssprog og et online fællesskab, hvor du kan programmere og dele interaktive medier som historier, spil og animationer med mennesker fra hele verden. Med scratch kan du programmere interaktive historier, spil og animationer fra bunden.
  • Webudvikling sigter mod at give dig en forståelse af hvordan WWW fungerer. Introduktion til HTML, CSS og JavaScript. Lær om WWW fra bunden og på sigt kan du udvikle deres egne websites m.m.

Den bedste dag i ugen for Nicholas på 9 år er torsdag, hvor der er 2 timers programmering hos Coding Pirates sammen med kammeraterne og super motiverede lærere.

Ole og Nicholas, far og søn på Coding Pirates

Lidt mere om de forskellige workshops:

  • Swift er et solidt og intuitivt programmeringssprog, som er udviklet af Apple til at lave apps til iPhone, iPad, Apple Watch samt Mac-programmer. Swift Playgrounds er en revolutionerende iPad-app, hvor du kan lære Swift på en sjov og interaktiv måde.
  • Unity er et værktøj beregnet især til at lave spil, men kan også bruges til f.eks. visning af 3D modeller. Unity er teknologien bag en del kendte spil, bl.a. Subway Surfers og bruges især til mobilspil af mange professionelle spilstudier.
  • Scratch er et programmeringssprog og et online fællesskab, hvor du kan programmere interaktive historier, spil og animationer.
  • Webudvikling er udvikling i HTML, CSS og JavaScript.

Om Coding Pirates

Coding Pirates er en organisation drevet af en bred skare af frivillige udviklere, lærere, forskere, entreprenører og virksomheder. Vi ser ligesom Coding Pirates et øget behov for tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet. Derfor har vi samlet et team af frivillige i ChangeGroup, som vil stå for læring og undervisning på vores Coding Pirates hold.

Relaterede kurser