Bæredygtighed Kursus i bæredygtig agil projektledelse, Scrum, SAFe® og agile projekter

Kursus i bæredygtig agil projektledelse

2-dags kursus og certificering i bæredygtig Scrum, SAFe® og agile projekter

Vil du være en af de første til at lære at inkorporere bæredygtighed i din agile metode som f.eks. Scrum, Agile Project Management, SAFe, Scrum@scale eller LeSS?

I samarbejde med Plan A (www.SustainableAgileProjects.com) udbyder vi derfor verdens første kurser, som kombinerer bæredygtighed og agil projektledelse. Plan A har videreudviklet deres agile tilgang og indarbejdet  verdens mest udbredte rammeværk inden for bæredygtighed – SDG Ambition fra FN.

Nu har du mulighed for at deltage i dette 2-dages kursus, som er et plug-in-kursus, der sætter dig i stand til at implementere bæredygtighed i dine agile produktudvikling/projekter og rapportere dine resultater de relevante steder.

Dette kursus et er komprimeret plug-in-kursus, hvor vi forudsætter at du har en agil certificering, og at din forståelse er up-to-date vedrørende minimum én agil tilgang som f.eks. Scrum, Agile Project management, SAFe, Scrum@Scale eller LeSS.

Præcis adresse tilgår i tilpas tid forud for kurset

Pris

Kr. 6.990,-

Dato & tid

21.-22. november 2022
Kl. 09:00 - 17:00

Normalprisen er 9.990kr, men igennem ChangeGroup får du kurset til 6.990kr. Prisen er ekskl. moms og gælder for konsulenter i ChangeGroup databasen

Tilmeld
Katrine Krogbeck
Vil du vide mere om bæredygtig agil projektledelse?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Praktisk information

Målgruppe

Kurset henvender sig til Scrum Masters, Product Owners, Scrum teams, projektledere, Release Train  Engineers, bæredygtighedsmedarbejdere, teamledere, projektdeltagere, forretningsanalytikere, proceskonsulenter, PMO-medlemmer, forandringsledere, mellemledere og andre, som ønsker at lære at levere bæredygtigt indflydelse i agile indstillinger.

Det er en forudsætning, at du har en agil certificering, og at din forståelse er up-to-date vedrørende minimum én agil tilgang som f.eks. Scrum, Agile Project management, SAFe, Scrum@Scale eller LeSS.

Følgende er med i prisen

-To dages kursus, hvor du kan deltage fysisk eller online

-Certificeringen Sustainable Agile.

-Oplæg og øvelser til kurset.

Hvis du derudover ønsker en introduktion/genopfriskning af agil projektledelse, kan du købe videoadgang for 249 kr. pr. måned pr. person eller 2490 kr. årligt. Der er cirka seks timers video fordelt på cirka 50 videoer.

Det er muligt at tilkøbe  et års medlemskab af vores Sustainable Agile Community for 2.500 kr ekskl. moms (normalpris 5.000 kr. ekskl. moms).

Certificering

Kurset forbereder dig til certificeringen Sustainable Agile. Denne certificering er inkluderet i prisen.

Undervisningsform

Kurset anvender blended learning. Det betyder blandt andet, at al undervisning kan gennemføres online, så du kan vælge mellem fysisk deltagelse eller at være med online. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

Hvorfor skal du på kursus i bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter?

Ifølge tal fra International Project Management Association er mere end 30 % af den vestlige økonomi bundet op i projekter, og projekters aftryk på verdens tilstand er derfor massiv. Som virksomhed, og som projektleder, har du derfor mulighed for at gøre en stor forskel ved at indarbejde bæredygtighed i dine projekter. Hos ChangeGroup oplever vi en stejlt stigende efterspørgsel fra vores kunder efter konsulenter med erfaring inden for bæredygtig projektledelse. Vi tror på, at fremtiden SKAL være bæredygtig og som rådgiverhus har vi valgt at være frontløber på den bæredygtige projektleder. Du kan nu blive uddannet bæredygtig projektleder, og derved sikre dig din plads som fremtidens projektleder.

Kursusbeskrivelse for bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter

 • Hvorfor bæredygtighed er relevant.
 • Gældende lovgivning vedrørende bæredygtighed.
 • De informationer, der er tilgængelige hos bl.a. FN.
 • Hvordan I kan facilitere værdiskabelse, som vedrører bæredygtighed.
 • Hvilke agileværk der er designet til hvad og hvordan de kan sameksistere.
 • Gennemgang af de steder i agile projekter / produktudvikling, hvor I med fordel kan inkludere bæredygtighedselementer.
 • Hvordan og hvor I kan synliggøre jeres og virksomheders bidrag til bæredygtighed.

 

Kursistens udbytte af bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter

 • Bidrage til bæredygtighed gennem jeres agile projekter/produktudvikling.
 • Levere til tiden – eller før.
 • Rammesætte og sætte struktur på bæredygtige projekter/produktudvikling.
 • Skabe struktureret data, som kan bruges hurtigt og effektivt til at tilpasse projekt-/produktleverancen og dens egenskaber. Alt sammen i samspil med styregruppen, kunden, leverandøren eller andre, der har indflydelse på projektets/produktets værdiskabelse i hele bæredygtighedens bredde, frem til leverancerne skal genanvendes.
 • Sikre læring i hele projektets/produktudviklingens varighed.
 • Skabe transparens i projektet/produktudviklingen.
 • Sikre, at I kan rapportere den bæredygtighedsværdi, jeres projekter/produktudvikling skaber.

 

Virksomhedens udbytte af bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter

 • Mulighed for at gøre jeres projekter/produktudvikling bæredygtige.
 • Bedre mulighed for at overholde gældende lovgivning på bæredygtighedsområdet.
 • Synliggørelse af den bæredygtighedsværdi, jeres projekter/produktudvikling skaber gennem rapportering til f.eks. FN.
 • Tydelighed omkring hvordan jeres virksomhed ønsker at bidrage til bæredygtighed.
 • Tiltrække og fastholde medarbejdere, for hvem bæredygtighed er vigtigt.
 • Værdiskabelse allerede tidligt i byggefasen/produktudviklingen. Det giver virksomheden fleksibilitet til at omplacere medarbejderne i tilfælde af ændrede prioriteter.
 • En fælles projekt-/produktudviklingstilgang, der kan bruges på tværs i virksomheden.
bæredygtighed bæredygtig agil projektledelse Scrum, SAFe® og agile projekter</div><div class=

Sustainable Agile Community

I forlængelse af kurset bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter bliver du del af Sustainable Agile Community, hvor du har mulighed for at deltage i vores Sustainable netværksarrangementer, workshops i Danmark, adgang til undervisningsvideoer og blive inviteret med til de mest indflydelsesrige bæredygtigheds- og web 3.0 konferencer som f.eks. World Economic Forum, FN General Assembly, SXSW, Cannes Lions og Consensus. Her vil du have mulighed for at tale og netværke. På den måde vil community’et styrke dit netværk lokalt og globalt inden for sustainability i verden, som vi kender den i dag og i web 3.0.

bæredygtig Scrum, SAFe® og agile projekter</div><div class=

Undervisningsform i bæredygtig Scrum, SAFe og agile projekter

Kurset anvender blended learning. Al undervisning kan gennemføres online, så du kan vælge mellem fysisk deltagelse eller at være med online. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

Kursus i bæredygtig Scrum, SAFe® og agile projekter

Undervisere

Lasse Borris Sørensen

Sustainability Agile Coach & CEO hos Plan A

Lasse underviser/har undervist i regi af Plan A, Mannaz, Teknologisk Institut, DTU, Dansk IT, Finansforbundet, Lederne og på en lang række virksomhedskurser.

Kursus i bæredygtig Scrum, SAFe® og agile projekter

Ann Rosenberg

Co-founder af FNs SDG Ambition og 25 års erfaring med bæredygtighed

Co-founder af FNs SDG Ambition og har 25 års erfaring med bæredygtighed i forretningsverdenen. Derudover bidrager Ann Rosenberg med hendes 21 års erfaring fra SAP. Ann er Executive Sustainability Tech Advisor web 2.0 og 3.0 (Blockchain, metaverse, DAO og NFT), Board Member, forfatter og TEDx-taler. Ann er dedikeret til at udbrede FNs SDGs.

Firmakursus

Har du flere medarbejdere, som har brug for kvalifikationer indenfor Sustainable Agile Projects? Eller ønsker du at skabe en fælles forståelse af bæredygtigt fokus i din virksomhed? Så er firmakurser måske lige noget for dig. Vi skræddersyr firmakurser efter jeres behov. Kontakt os for yderligere information.

FNs Verdensmål bæredygtighed Kursus i bæredygtig Scrum, SAFe® og agile projekter</div><div class=

FN's bæredygtighedsmål

FNs 17 verdensmål er designet til at hjælpe nationer til at optræde mere bæredygtigt. For også at sikre virksomhedernes bidrag til en mere bæredygtig verden, har FN etableret SDG Ambition. Da projekterne oftest finder sted i firmaregi, anvender vi SDG Ambition, som vores rammeværk for bæredygtighed. Historisk set har projekter typisk forholdt sig primært til økonomi. Nu breder FN værdibegrebet ud til også at omfatte miljø, sociale forhold, økonomi, partnerskaber og fred. Det bæredygtige fokus i kurset giver forståelse for, at det ikke længere tilstrækkeligt, at projektet fokuserer frem til afleveringsdagen, da en stor del af påvirkningen kommer fra de produkter, det enkelte projekt frembringer. Derfor er der brug for en meget længere tidshorisont. Den bredere værdiforståelse og den længere tidshorisont medfører, at antallet af kilder, der kan påvirke projektet, stiger markant. Derfor er det helt afgørende, at projekttilgangen er bygget til at kunne tilpasse sig hurtigt og effektivt.

Agil projektledelse
Netop dét er agil projektledelse designet til. Derfor er Sustainable Agile Projects baseret på den globalt ledende tilgang inden for agil projektledelse – Agile PM® fra Agile Business Consortium – med et stærkt fokus på praktikken.

Relaterede kurser