Green Project Management

Kursus

3-dages kursus i Green Project Management® med mulighed for certificering

Det er ikke længere nok ’bare’ at være dygtig til effektiv projektledelse. Vi skal kunne gøre det bæredygtigt. Men hvordan gør man det? Sammen med Plan A udbyder ChangeGroup kurser i Green Project Management® (GPM®), et koncept udviklet af organisationen Green Project Management®, der skal gøre det lettere for virksomheder at tage ansvar for miljø og mennesker.

GPM® tager udgangspunkt i konkrete metoder og standarder, som gør det let for jer at implementere bæredygtige principper i virksomhedens projekter. Det er nemt at arbejde med og kræver ingen særlige forudsætninger – udover ønsket om at gøre en forskel for vores omverden.

Kurset foregår i Huset EDISON, Holmbladsgade 133,  2300 København S

Pris

Kr. 8.750,-

Dato & tid

13.-15. marts 2023
Kl. 09:00 - 16:00

Normalprisen er 12.490kr, men igennem ChangeGroup får du kurset til 8.750kr. Priserne er ekskl. moms og gælder kun for konsulenter i ChangeGroup basen.

Tilmeld
Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck, HR- og rekrutteringschef

Praktisk information

Målgruppe

Kurset henvender sig til projektledere, bæredygtighedsmedarbejdere, teamledere, projektdeltagere, PMO-medlemmer, mellemledere og andre, der ønsker at vide, hvordan man kan gennemføre bæredygtige projekter.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på kurset.

Følgende er med i prisen

Med kurset Green Project Management® får du:

-Tre dages kursus, hvor det er muligt at deltage fysisk eller online.

-Centrale dokumenter, som I kan bruge direkte i jeres projekter.

-Præsentationsmateriale, øvelser mm. til kurset.

-Forberedelsesmateriale til certificeringen GPM-b™ – Certified Green Project Manager — Basic.

-Et års medlemskab af vores Sustainable Agile Community.

-Forplejning

 

Certificering

Kurset forbereder dig til certificeringen GPM-b™ Certified Green Project Manager — Basic fra Green Project Management®. Du kan få certificering af kurset for USD 299.

Undervisningsform

-Der er to – fire timers læsestof, du bedes læse forud for kursusstart.

-Tale er på dansk og skriftligt materiale samt certificering er på engelsk.

-Undervejs kommer vi til at have en lang række gruppeopgaver, der giver dig mulighed for at drøfte stoffet og dermed øge din læring.

Hvorfor skal du dygtiggøre dig inden for bæredygtighed?

Ifølge tal fra International Project Management Association er mere end 30 % af den vestlige økonomi bundet op i projekter, og projekters aftryk på verdens tilstand er derfor massiv. Som virksomhed, og som projektleder, har du derfor mulighed for at gøre en stor forskel ved at indarbejde bæredygtighed i dine projekter. Hos ChangeGroup oplever vi en stejlt stigende efterspørgsel fra vores kunder efter konsulenter med erfaring inden for bæredygtig projektledelse. Vi tror på, at fremtiden SKAL være bæredygtig og som rådgiverhus har vi valgt at være frontløber på den bæredygtige projektleder. Du kan nu blive uddannet bæredygtig projektleder, og derved sikre dig din plads som fremtidens projektleder.

Kursusbeskrivelse

Green Project Management® (GPM®) er en grundig gennemgang af den bæredygtige projektmetode. I får metoder, redskaber og indblik i hvordan man kan tilføje et grønt fokus til jeres projekter.

Metoden er udviklet af organisationen Green Project Management®, der er global leder inden for bæredygtig projektledelse.

GPM® hjælper dig til at inkludere relevante aspekter af bæredygtighed i jeres måde at drive projektledelse på. Du får helt konkrete redskaber og metoder, som du kan implementere i jeres nuværende projekttilgang.

 

På kurset arbejder vi med:

 • At identificere og tilføje bæredygtige principper og elementer til projekter.
 • Dybdegående viden om teknikker og metoder til projektledelse samt produktets livscyklus.
 • Principper for bæredygtighed.
 • Fordelene ved at anvende ”Projects Integrating Sustainable Methods” PRiSM™ projektlivscyklus.
 • At se på projekt og organisation og måden, du er projektleder på, fra et helt nyt perspektiv.

 

Kursistens udbytte:

 • Beskrive vigtigheden og resultaterne af at arbejde med bæredygtighed.
 • Forstå PRiSM™
  Skrive en velfungerende business case.
 • Lave en P5 impact assessment (P5IA).
 • Indgå i og forhandle med projektets stakeholders.
 • Vurdere potentielle leverandører ud fra bæredygtige kriterier.
 • Dokumentere projektets succeskriterier.
Green Project Management

Sustainable Agile Community

I forlængelse af kurset bliver du del af Sustainable Agile Community, hvor du har mulighed for at deltage i vores Sustainable netværksarrangementer, workshops i Danmark, adgang til undervisningsvideoer og blive inviteret med til de mest indflydelsesrige bæredygtigheds- og web 3.0 konferencer som f.eks. World Economic Forum, FN General Assembly, SXSW, Cannes Lions og Consensus. Her vil du have mulighed for at tale og netværke. På den måde vil community’et styrke dit netværk lokalt og globalt inden for sustainability i verden, som vi kender den i dag og i web 3.0.

Green Project Management

Undervisningsform

Kurset anvender blended learning. Al undervisning kan gennemføres online, så du kan vælge mellem fysisk deltagelse eller at være med online. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

Undervisere

Lasse Borris Sørensen

Sustainability Agile Coach & CEO hos Plan A

Lasse underviser/har undervist i regi af Plan A, Mannaz, Teknologisk Institut, DTU, Dansk IT, Finansforbundet, Lederne og på en lang række virksomhedskurser.

Firmakursus

Har du flere medarbejdere, som har brug for kvalifikationer indenfor Sustainable Agile Projects? Eller ønsker du at skabe en fælles forståelse af bæredygtigt fokus i din virksomhed? Så er firmakurser måske lige noget for dig. Vi skræddersyr firmakurser efter jeres behov. Kontakt os for yderligere information.