Karriere

Bliv en del af teamet

Siden 1995 har vi samlet frie IT-konsulenter, der løser udfordringer med digitale forandringer i danske virksomheder og institutioner. Hos ChangeGroup bliver du en del af et team, der hele tiden hjælper og inspirerer hinanden. Uanset om vi holder et netværksmøde, gennemfører et kursus eller er midt i et projektforløb, så prioriterer vi at blive klogere i fællesskab.

Er du teamplayer?

I ChangeGroup prioriterer vi nære relationer og ser vores kunder, rådgivere og IT-konsulenter som ét stort team, der hjælper og inspirerer hinanden. For at vi kan leve os ind i kundernes forretning og kultur, er ydmyghed, passion og menneskekendskab essentielle konsulentegenskaber. Derfor bruger vi energi på at lære dig at kende og opbygge holdånd, så vi kan opnå de bedste resultater i fællesskab.

Har du konsulenterfaring?

Indsigt i forandring er afgørende, når vi rådgiver, underviser, implementerer komplekse tekniske løsninger eller leder store digitaliseringsprojekter. Uanset om du er projektleder, forandringsleder, forretningsanalytiker eller enterprise arkitekt, er din faglige konsulenterfaring afgørende, når vi sammen skaber succesfulde forandringer hos kunderne.

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Johnny Kim Jensen

Maria Steffensen