Karriere

Bliv en del af freelanceteamet

Siden 1995 har vi samlet frie IT-konsulenter, der løser udfordringer med digitale forandringer i danske virksomheder og institutioner. Hos ChangeGroup bliver du en del af et team, der hele tiden hjælper og inspirerer hinanden. Uanset om vi holder et netværksmøde, gennemfører et kursus eller er midt i et projektforløb, så prioriterer vi at blive klogere i fællesskab.

Er du teamplayer?

I ChangeGroup prioriterer vi nære relationer og ser vores kunder, rådgivere og IT-konsulenter som ét stort team, der hjælper og inspirerer hinanden. For at vi kan leve os ind i kundernes forretning og kultur, er ydmyghed, passion og menneskekendskab essentielle konsulentegenskaber. Derfor bruger vi energi på at lære dig at kende og opbygge holdånd, så vi kan opnå de bedste resultater i fællesskab.

Har du konsulenterfaring?

Indsigt i forandring er afgørende, når vi rådgiver, underviser, implementerer komplekse tekniske løsninger eller leder store digitaliseringsprojekter. Uanset om du er projektleder, forandringsleder, forretningsanalytiker eller enterprise arkitekt, er din faglige konsulenterfaring afgørende, når vi sammen skaber succesfulde forandringer hos kunderne.

Hvorfor skal du arbejde sammen med os?

Fordi du vil arbejde for Danmarks største virksomheder. Fordi du vil ses som menneske og ikke som et cv. Fordi du er blandt de dygtigste inden for dit felt. Og fordi du er lige så opsat som os på, at det her bliver begyndelsen på et langt og tæt samarbejde. 

Hvis du ikke allerede kender os, så er vi et konsulenthus, der håndplukker selvstændige konsulenter til at løse komplekse IT-projekter.

Bliv del af et fællesskab, der vil lære dig at kende 

Vi er tæt på vores konsulenter – og det er helt bevidst. For det betyder, at vi kan lære dig at kende, ikke bare overfladisk, men fra inderst til yderst. Først da kan vi finde de projekter, der passer præcis til dig.

Du er med til at udvikle kunderne … og dig selv

I det hele taget har vi fokus på at gøre dig endnu dygtigere. Derfor tager vi også straks fat i dig, når vi får en god idé til at rykke kundernes forretning. Rådgivning er også en del af vores service.

Vi søger lige nu freelance konsulenter inden for:

Rekrutteringsteamet

Katrine Krogbeck

Katrine Krogbeck

Rekrutterings- og konsulentchef
kk@changegroup.dk
+45 3026 8316
LinkedIn
Maria Steffensen

Maria Steffensen

Rekrutteringsspecialist
ms@changegroup.dk
+45 3175 5027
LinkedIn
Catrine Caspersen

Catrine Caspersen

Rekrutteringsspecialist
cc@changegroup.dk
+45 2989 3481
LinkedIn

Seneste nyt fra rekrutteringsteamet