Vi søger erfaren sælger til konsulentsalg

Vi er på en spændende og ambitiøs salgsrejse og vil udvide vores salgsteam med endnu en erfaren sælger.  Vil du udvikles og udfordres som sælger? Hos ChangeGroup har vi bevæget os fra freelance brokersalg til IT-rådgivere. 

Hvem er du? 

Du har allerede erfaring og succes med salg af konsulenter. Om det er IT, freelance eller fastansatte konsulenter gør ikke så meget, men du ved hvordan man arbejder med og for konsulenter. 

Kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse?:  

  • Åben og god til at komme tæt på andre 
  • Ansvarlig og kan færdiggøre en opgave selvstændigt 
  • Trives bedst i et team og altid i pokkers godt humør 
  • Elsker at vinde eller nå et mål 
  • Masser energi og drive 
  • Interesserer dig for mennesker og det de kan 
  • Skriver, præsenterer og taler – flydende og koncist
     

Din dagligdag som rådgiver i ChangeGroup  

Din opgave bliver at videreudvikle relationen til og inspirere kunderne i dit distrikt samt være kontaktpunkt til de konsulenter du har i opgave.  

Du arbejder langsigtet og strategisk med dine kunder med definerede must-win-battles. Du holder dig opdateret med alt der vedrører kunden, mapper organisationen og kender dine nøgleinteressenters agenda, så du kan inspirere og rådgive med relevant indhold. I tillæg til den proaktive afdækning af behov, er du også den foretrukne partner ved kendte behov hos kunden. 

ChangeGroups, og din egen, succes er afhængig af hvor mange konsulenter du finder spændende og relevante opgaver til – så du er non-stop på telefonen eller til møde hos en kunde. 

Du er den primære kontakt og sparringspartner for ’dine’ konsulenter og mødes jævnligt med dem. Du har ansvaret for deres trivsel i hverdagen, samt at finde den næste relevante opgave der passer til deres profil og kompetencer. 

Du er en sociale kollega der spreder glæde med dit smittende humør. Du bidrager til hele ChangeGroups udvikling og arbejder dagligt tæt sammen med rekruttering, marketing og adminstration.  

Hvad tilbyder vi: 

Et high-performance team på 15 individer, hvor vores ’one-family’ kultur er vores mest skattede asset. Vi syntes i al beskedenhed, at du får de bedste kolleger der altid hjælper og dækker hinandens ryg.   

Derudover sundhedsforsikring, pension, kantineordning, hjemmearbejdsdage, sociale aktiviteter, kontorvin og –kage, lækre kontorfaciliteter på Østerbro, fitness rum og en attraktiv løn der afhænger af erfaring.  

Hvis du vil være med på vores rejse, behøver du ikke sende CV og motiveret ansøgning. Til gengæld vil vi bede dig udfylde dette ansøgningsskema og sende til kk@changegroup.dk. Vi inviterer og afholder samtaler løbende, og venter gerne på den rigtige profil til vores team.   

Hvis du er nysgerrig eller bare vil høre mere om os og rollen, er du altid velkommen til at kontakte Allan som er faglig lead i salgsgruppen på ab@changegroup.dk eller 31 18 24 88.