Vi søger erfaren sælger

Vi er på en spændende og ambitiøs salgsrejse og vil udvide vores salgsteam med endnu en erfaren sælger til vores offentlige kunder. Hos ChangeGroup har vi over 27 år bevæget os fra freelance IT konsulent brokersalg til IT-rådgivere og vores kunder findes primært blandt offentlige styrelser og private C25 virksomheder.

Hvilken erfaring har du? 

Du har allerede tung erfaring og succes med salg fra IT-branchen til den offentlige sektor – og hvis du har solgt IT konsulenter, er det et stort plus.  

Du kender til det lange seje træk det kan være at sælge til det offentlige, inklusive erfaring og vigtigheden af udbud, rammeaftaler, SKI, troværdige referencer, påvirkningskanaler, regulering, politiske, budgetmæssige og forvaltningsmæssige krav – og du elsker de små såvel de store sejre!  

Kan du genkende dig selv? 

  • Åben og god til at komme tæt på andre 
  • Ansvarlig og kan færdiggøre en opgave selvstændigt 
  • Trives bedst i et team og altid i pokkers godt humør 
  • Elsker at vinde eller nå et mål 
  • Masser energi og drive – og ihærdighed 
  • Interesserer dig for mennesker og det de kan 
  • Skriver, præsenterer og taler – flydende og præcist
     

Din dagligdag som rådgiver i ChangeGroup  

Din opgave bliver at videreudvikle relationen til og inspirere kunderne i dit distrikt samt være kontaktpunkt til de konsulenter du har i opgave.  

Du arbejder langsigtet og strategisk med dine kunder med definerede must-win-battles. Du holder dig opdateret med alt der vedrører kunden, mapper organisationen og kender dine nøgleinteressenters agenda, så du kan inspirere og rådgive med relevant indhold.  

Du er den primære kontakt og sparringspartner for ’dine’ konsulenter og mødes jævnligt med dem. Du har ansvaret for deres trivsel i hverdagen, samt at finde den næste relevante opgave der passer til deres profil og kompetencer. 

Du er en social kollega der spreder glæde med dit smittende humør. Du bidrager til hele ChangeGroups udvikling og arbejder dagligt tæt sammen med rekruttering, marketing og administration.  

Hvad tilbyder vi: 

Et high-performance team på 17 individer, hvor vores ’one-family’ kultur er vores mest skattede asset. Vi syntes i al beskedenhed, at du får de bedste kolleger der altid hjælper og dækker hinandens ryg.   

Derudover sundhedsforsikring, pension, kantineordning, hjemmearbejdsdage, sociale aktiviteter, kontorvin og –kage, lækre kontorfaciliteter på Østerbro, fitness rum og en attraktiv løn der afhænger af erfaring.  

Hvis du vil være med på vores rejse, behøver du ikke sende CV og motiveret ansøgning. Til gengæld vil vi bede dig udfylde dette ansøgningsskema og sende til kk@changegroup.dk. Vi inviterer og afholder samtaler løbende, og venter gerne på den rigtige profil til vores team.   

Hvis du er nysgerrig eller bare vil høre mere om os og rollen, er du altid velkommen til at kontakte Allan som er faglig lead i salgsgruppen på ab@changegroup.dk eller 31 18 24 88